Once-in-a-lifetime
Experience!

Win 1 of the 4 trips to a mystery destination

Castiga o vacanta intr-o destinatie misterioasa!

Daca ai ajuns aici inseamna ca iti doresti sa mergi acolo, intr-una dintre cele patru destinatii misterioase. Si vei afla exact unde, in ziua in care numele tau va fi tras la sorti.
Dar, in acest moment, putem sa iti rasplatim curiozitatea, si curajul, cu un numar de indicii si sa iti spunem ca totul pleaca de la produsele duty free pentru care ai facut pasiune. Cand le alegi, te apropii mai mult de 1 dintre cele 4 calatorii de poveste, si de povestit.

Vacanta misterioasa consta intr-un sejur pentru 2 persoane si include 3 nopti cazare cu mic dejun, transport prin avion din Bucuresti sau dintr-un alt oras din tara, cu conditia sa fie zbor direct, transfer aeroport – hotel – aeroport, 1 experienta asociata categoriei de produse BestValue specifica destinatiei respective.

  • Daca ai facut cumparaturi in magazinele BestValue din aeroporturile din Romania sau online, de pe BestValue.eu, te poti inscrie in tombola ONCE IN A LIFETIME EXPERIENCE, completand formularul de mai jos, pana pe 31 mai 2022.

Tragerea la sorti va avea loc pe 6 iunie 2022, iar numele castigatorilor va fi afisat pe siteul Bestvalue.eu, in pagina dedicata.

Mult succes!