CARIBBEAN SPIRIT
RUM’BELIEVABLE TIMES
alege sa fii mai rom-antic

ROMantincii nostri care viseaza la un cocktail cu ROM pe o plaja cu nisip alb, 

in timp ce in fundal se aude cel mai placut soundtrack din lume, valurile marii Caraibelor, merita sa se bucure de un cocktail cu cel mai bun rom, ca si cum ar fi pe o plaja cu nisip alb si in fundal s-ar auzi cel mai placut soundtrack din lume, valurile marii Caraibelor. De unde provin cele mai variate romuri. 

Botran Solera 18 ani

Cum suna un rom maturat prin metoda Solera, la 2.400 de metri deasupra nivelului marii Caraibelor, in butoaie de stejar alb si carbonizate, folosite anterior la maturarea whiskey-ului american si a vinurilor sherry vechi, iar mai apoi, plasate in butoaie de vin porto? Suna a Botran Solera, un nume cu vechime in istoria romurilor invechite in Guatemala.  

Plantation Rum Jamaica

Ce spui de un cocktail Daiquiri? Cel mai bine se face cu Plantation, un omagiu adus romurilor din Caraibe, mai exact, un blend care reuneste cele trei zone cu traditie in arta crearii acestei bauturi din trestie de zahar: Barbados, Jamaica si Trinidad. Plantation este un rom echilibrat cu textura catifelata, care are puterea sa te duca instant in Jamaica.  

*Bauturile selectate se gasesc in magazinele din aeroport si online, pe BestValue.eu – in subcategoria Romuri, unde iti oferim posibilitatea de a le comanda online, la preturi preferentiale pentru calatori, cu livrare gratuita la orice comanda de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, oriunde in Romania. Majoritatea bauturilor duty free se gasesc in versiuni full size de 1000 ml.