O poveste da nastere unui parfum. Si aceasta este povestea colectiei Ubaya, compusa din patru acorduri fermecatoare, senzuale si sofisticate, care aprind pasiunea pentru parfumurile orientale. 

  

“Sunt aici. In mijlocul desertului. Si desertul s-a trezit, doar pentru mine. Dar eu, nu sunt doar cu mine. Ma insotesc kilometri intregi de culori si condimente de cand lumea. Esente salbatice si opulente inunda aerul din jurul meu. Ma scufund in aceasta perfectiune arzatoare si o las pe mine, ca un vesmant. Este Ubaya.”

VELVET NIGHT

Este un atu senzational compus in perfecta armonie din: bergamota si ananas, doua tentatii irezistibile, iasomie, o opulenta cu frumusete eterna, si vanilie, pura pasiune extravaganta.

DESERT WHISPERS

Devine o aventura de neuitat prin: mandarine, note pline de viata, feminine, insorite si proaspete, geranium, o esenta direct din gradina Edenului, si lemnul de agar, foarte sofisticat.

FORBIDDEN DREAM

Este o stralucire hipnotica compusa din esente orientale care iti taie respiratia: tamaia, o armonie incandescenta, zmeura, o dulceata captivanta, si ambra, care trezeste simturile. 

NAKED MOON

Este o raza calda de lumina care straluceste mai puternic decat soarele prin: cirese, bucurii olfactive incantatoare, patchouli, o atractie fatala, si mosc, o senzualitate perfecta. 

wear the Orient
UBAYA
IRRESISTIBLE TEMPTATION

A fi primul nu este altceva decât o alegere.

Fiecare sesiune de shopping în magazinele BestValue îți permite să acumulezi puncte valorice pe cardul de membru First Club. Noi le spunem „de loialitate”. Tu poți să le spui „de răsfăț”. Solicită și activează cardul cu privilegii. Azi poate fi prima zi a unei noi călătorii, în care tu joci rolul protagonistului.