The

Vacation Shop

 
 
 

The place to be free. Duty Free.

Vara asta, vacanta ta incepe mai devreme, iar pregatirile le facem impreuna. Tu trebuie doar sa ai biletul de avion, de restul lucrurilor ne ocupam noi.

Te rasfatam cu preturi Duty Free, o gama de produse selecte si livrare gratuita din aeroport la tine acasa, indiferent de valoarea comenzii. Suna bine?

Let’s go!

 
 
 
 

Parfumuri

Vara e efervescenta, la fel si miresmele care iti alinta pielea. Portocale, lamai, mere verzi, fructe exotice se intalnesc intr-o sticluta pretioasa care te insoteste pretutindeni. Briza marii se impleteste cu parfumul tau de vara intr-o imbratisare perfecta. It’s a match made in heaven!

 
 
 
 
 
 

Skincare

Soarele reuseste sa-ti trezeasca cele mai profunde emotii. Il adori cand te dezmiarda, il certi cand te paraseste, iti e dor de el cand se face nevazut, te sufoca daca e prea posesiv. Acum e doar al tau, atat cat trebuie, atat cat vrei. Don’t overthink, just enjoy! 

 
 
 
 
 
 

Make-up

Cand vine vorba de make-up, vara asta mingea e in terenul tau. Joaca-te cu o gama bogata de produse cosmetice in culori si texturi senzationale, de la fonduri de ten, farduri de pleoape, blush-uri pana la mascara si rujuri ultra-hot. The world is your playground. Go play the game!

 
 
 
 
 

Accesorii

Pune-ti ochelarii de soare, sigur vei avea nevoie de ei. Ia-ti si ceasul nou la mana, doar asa – sa fii cool. In vacanta nu conteaza cat e ceasul. Nici ce zi e. Tot ce conteaza e sa fii liber sa faci ce iti place. Iar tie iti place sa fii stylish inainte de toate. Don’t try to hide it!

 
 
 
 

BAUTURI

Ce-ar fi vara fara un Mojito? Sau un Cuba Libre? Sau un Aperol Spritz? Amesteca in mixer bautura preferata, un strop de nebunie si o picatura de pasiune si savureaza o vara cu adevarat memorabila.

Life’s like a cocktail. It’s all in how you make it.

 
 
 
 
 

CALATORII

Why walk when you can fly? Arunca-ti cateva haine, cosmeticele preferate si cele mai frumoase vise in trolerul tau FlyJack si hai sa decolam impreuna spre al noualea cer. Aventurile incep cu o valiza si cu inima deschisa. Go live your wildest dream!

 
 
 

THE VACATION SHOP

 

Vara asta, vacanta ta incepe mai devreme. Tu trebuie doar sa ai biletul de avion, de restul lucrurilor ne ocupam noi. Te rasfatam cu preturi Duty Free, o gama de produse selecte si livrare gratuita din aeroport la tine acasa. Suna bine? Scroll and let’s have some fun! 

Let’s go!

 
 
 

PARFUMURI

Portocale, lamai, mere verzi, fructe exotice se intalnesc in sticlute pretioase. Briza marii se impleteste cu parfumul tau de vara intr-o imbratisare perfecta. It’s a match made in heaven.

 
 
 
 

SKINCARE

 

Soarele iti trezeste tot soiul de emotii. Il adori cand te dezmiarda, te sufoca daca e prea posesiv, il certi cand te paraseste. Acum e doar al tau. Don’t overthink, just enjoy! 

 
 
 

MAKE-UP

 

Vara asta, mingea e in terenul tau. Joaca-te cu o gama bogata de produse cosmetice in culori si texturi senzationale la preturi aproape ireale. Game ON? 

 
 
 

ACCESORII

 

Pune-ti ochelarii de soare, sigur vei avea nevoie de ei. Ia-ti si ceasul nou la mana, doar asa – ca sa fii cool. In vacanta nu conteaza cat e ceasul. Nici ce zi e. All that matters is to be free!

 
 
 

BAUTURI

 

Ce-ar fi vara fara un Mojito? Sau un Cuba Libre? Sau un Aperol Spritz? Amesteca in mixer bautura preferata, un strop de nebunie si o picatura de pasiune. Sip it slowly and chill!

 
 

CALATORII

 
 

Arunca-ti cateva haine, cosmeticele preferate si cele mai frumoase vise in trolerul tau FlyJack. Aventurile incep cu o valiza si cu inima deschisa. Go live your wildest dream!

Roteste telefonul pentru a experimenta
experienta Duty Free