Incepe misiunea:

WONDER WISHLIST

Citeste mai jos regulile jocului si lasa-ne sa te rasfatam cum se cuvine.

 
   

Welcome, WonderWoman.

Stim ca esti un supererou sub acoperire. Iti lipseste doar costumatia, in rest le ai pe toate. Rabdare cu copiii, team-spirit la munca, energie la sala, inspiratie in bucatarie. In luna martie, noi iti aratam aprecierea noastra punand la bataie 3 Wonder Wishlist-uri in valoare de 600 lei fiecare.

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie?

Wonder E-mail Address

Completeaza campul de mai jos cu adresa ta de e-mail si aboneaza-te la newsletterul BestValue. Nu uita sa iti confirmi abonarea, accesand linkul din e-mailul trimis de noi, pentru ca inscrierea ta in concurs sa fie validata.

Wonder Plane Ticket

Concursul se adreseaza doar super-eroinelor care calatoresc. Asadar, in pasul 2, trebuie sa adaugi un bilet de avion cu data decolarii ulterioara datei curente. Dupa verificarea si validarea lui, vei primi un e-mail de confirmare!

Wonder Wishlist

Adauga-ti in wishlist produsele Duty Free preferate, in valoare de maximum 600 lei. Daca biletul de avion trimis este validat, atunci misiunea ta este indeplinita. Extragerea celor 3 castigatoare va avea loc pe 29 martie.

1. Wonder E-mail Address

BENEFICIILE TALE

LIVRARE GRATUITA La orice comanda, indiferent de valoare, oriunde in Romania.

RETUR GRATUIT Timp de 14 zile de la primirea comenzii. Fara explicatii, fara complicatii.

ACCES LIMITAT Pe baza unui bilet electronic de avion sau a unei rezervari de zbor.

AMBALAJ PREMIUM Little Black Box. O cutie de livrare care se tine mereu de promisiuni.

DESPRE BESTVALUE

BestValue este destinatia de shopping dedicata exclusiv calatorilor, un spatiu conceput sa te rasfete cu branduri de renume international si o experienta memorabila de shopping, inainte si dupa fiecare calatorie cu avionul.

Afla mai multe
Roteste telefonul pentru a experimenta
experienta Duty Free