NEW

Lancôme Idole Now

612 Lei

Preț Bestvalue

612 Lei
122,40 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Idole Now Lancôme Apa de Parfum 100 ml

Idôle Now, o aroma florala inspirata de natura, conceputa cu ajutorul stiintei.

Idôle Now este primul nostru parfum floral inspirat de natura, facut mai intens de stiinta. Un parfum ce impinge barierele parfumeriei intr-o zona mai intensa, cu ajutorul fatetelor de vanilie.
La baza acestui noi parfum sta un trio de ingrediente emblematice intensificate prin stiinta:
Trandafirul mai intens, acordul rar de Orhidee Malaesiana si infuzia de Vanilie naturala din Madagascar intr-o formula mai intensa cu ajutorul vanilinei reutilizate prin procese biotehnologice.

Cu o noua sticla lacuita, noul totem al puterii reprezinta inceputul unei noi ere. Un rasarit de soare asemenea unei noi oportunitati de a ne uni din nou, pentru a construi impreuna un viitor mai bun.
Condusa de puterea sa interioara, femeia Idôle este gata sa cucereasca noi orizonturi. Cum ar fi daca tu ai fi cea care ar putea schimba totul?
Un lucru este sigur: ACUM este momentul de a inainta impreuna si de a pune in actiune planul de neoprit de a face lumea mai buna.
Simte aceasta energie de neoprit din interiorul tau. Un sentiment puternic pe care il ai numai atunci cand esti pe cale sa faci o schimbare.
Femeile Idôle sunt cele care se vor uni pentru a crea o lume mai buna.

Inspirata de lumina rasaritului de soare, sticla Idôle cuprinde o culoare asemenea unui rasarit puternic ce creste in intensitate din partea de sus a sticlei pana la baza.
Un rasarit de soare asemenea unei noi oportunitati de a ne uni, pentru a construi impreuna un viitor mai bun.
Ambalajul este certificat FSC™ MIX, iar noua mantra este o reamintire de a sustine mereu lucrurile in care crezi cu tarie.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
GEN
Femei
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
MIROS
Floral
NOTE DE VARF
Trandafir
NOTE DE BAZA
Vanilie
SEZONALITATE
Iarna, Vara, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Orhidee
TIP PARFUM
Apa de parfum