Validează Bilet
Validează
un bilet de avion

Validează acum un bilet de avion și bucură-te de accesul prioritar la shopping Duty Free online și profită de privilegiile rezervate calatorilor: prețuri Duty Free și livrare gratuită la comenzi de peste 100 lei și in easybox, indiferent de valoare.

Cantitati Admise

NOTA! Detaliile de mai jos sunt cu titlu orientativ. Acestea pot suferi schimbari si este responsabilitatea dumneavoastra de a verifica aceste restrictii si a produselor interzise la import in tara de destinatie. Va rugam sa consultati legislatia in vigoare, iar pentru intrebari si lamuriri suplimentare sa va adresati autoritatilor abilitate. Nu ne asumam responsabilitatea pentru achizitia de produse interzise la import sau excederea cantitatilor de alcool sau tutun.

* Numai 300 de tigari cumparate de persoanele fizice pot fi introduse, de aceeasi persoana, in Austria Germania, Marea Britanie si Irlanda fara taxe vamale.

DUTY FREE PRICES Inspirați de frumusețea călătoriei, am creat locul care să se ridice la standardele tale cele mai înalte. Descoperă brandurile de renume și beneficiază online de prețurile Duty Free.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.