Validează Bilet
Validează
un bilet de avion

Validează acum un bilet de avion și bucură-te de accesul prioritar la shopping Duty Free online și profită de privilegiile rezervate calatorilor: prețuri Duty Free și livrare gratuită la comenzi de peste 100 lei și in easybox, indiferent de valoare.

AI ATERIZAT ÎN

destinația exclusivistă de shopping a călătorilor

Un loc unde visele devin realitate. Unde libertatea, bucuria și inspirația se reunesc sub același nume. Aceasta este călătoria ta într-o lume plină de frumusețe, modă și povești fabuloase. Iar unica noastră misiune este să o facem de neuitat.

trĂieȘte

ExperienȚa Duty Free

Oprește-te. Respiră adânc. Zâmbește larg. Bucură-te de libertate. Adevărata călătorie începe abia atunci când toate grijile tale iau sfârșit. Și la asta se referă experiența duty free: o evadare plănuită perfect, cu momente prețioase de răsfăț
care îți aduc aminte să te bucuri de fiecare moment al escapadei tale.
duty_free

Inspirați de frumuseț
ea călătoriei, am proiectat un loc care să se ridice la standardele tale cele mai înalte. Magazinele din aeroport te invită să experimentezi o atmosferă plină de farmec, să te plimbi printre produse rafinate și branduri de renume, sub îndrumarea personalului nostru prietenos, care are plăcerea de a te ajuta să găsești de fiecare dată ceea ce îți dorești.

Eforturile noastre de a ne face clienții fericiți nu s-au oprit aici și, astfel, am creat prima platformă online de travel retail. O replică fidelă a experienței din aeroport, site-ul este menit să te răsfețe, să te inspire și să te recompenseze, prin urmare aici vei găsi mereu produse la preț de Duty Free, sfaturi de la consultanții noștri și ultimele noutăți din beauty, fashion și lifestyle.

DESCOPERĂ

Portofoliu de produse

Magia portofoliului nostru constă în diversitatea sa. De la parfumuri, make-up și skincare, până la accesorii, băuturi și dulciuri, există un întreg univers de produse deosebite care așteaptă să fie descoperite. Pe lângă prețurile de Duty Free, te poți bucura de produsele tale preferate livrate acasă, în the Little Black Boxes, în doar câteva zile.

RĂSFAȚĂ-TE CU

branduri de renume

DUTY FREE PRICES Inspirați de frumusețea călătoriei, am creat locul care să se ridice la standardele tale cele mai înalte. Descoperă brandurile de renume și beneficiază online de prețurile Duty Free.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox (max. 3 produse), indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.