Cu biletul tau de avion

Acum ai acces la un club de shopping exclusivist, cu preturi Duty Free si extra beneficii.

Cauta codul unic de pe biletul tau de avion si activeaza-l online pe site-ul BestValue.eu
In acest fel, ai acces, pe durata calatoriei tale, la preturi si beneficii exclusiv adresate calatorilor.

Bestvalue

BestValue este singura comunitate de shopping Duty Free online din Romania. Ne gasesti online si in aeroporturile din Romania. Poti adauga un bilet de avion sau o rezervare de zbor in contul tau si te vei bucura de preturi Duty Free si livrare gratuita la orice comanda de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, oriunde in Romania, la orice comanda plasata pana la data decolarii.

 • Preturi Duty Free la produse originale, intr-o varietate de categorii.
 • Promotii cu super reduceri la produsele tale preferate.
 • 10% la prima comanda de pe site-ul BestValue.eu
 • Livrare gratuita la orice comanda de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, oriunde in Romania.

First Club este sistemul de loializare al brandului BestValue, prin care clientii pot obtine extra beneficii la achizitii din magazinele situate in aeroporturi si din magazinul online, pe baza unui card de fidelitate. 

 • La fiecare achizitie de produse eligibile, acumulezi puncte valorice in functie de valoarea comenzii
 • Punctele iti permit sa platesti pentru produsele pe care le vrei, integral sau partial
 • Primesti cardul de membru First Club si ai acces la privilegii exclusive
 • Iti poti invita prietenii si beneficiezi de puncte valorice si la achizitii de produse eligibile facute de ei

Cu punctele valorice acumulate, poti plati alte produse.

Preturi Duty Free si libertatea sa alegi din ce e mai bun

Prin FirstClub te bucuri de oferte exclusive si platesti cu puncte

Apa de toaleta 50ml
60 €
sau
600 puncte First Club
34 €
sau
340 puncte First Club
36 €
sau
360 puncte First Club
Vinuri spumante
20 €
sau
200 puncte First Club

Inscrie-te chiar acum si

Primesti acasa cardul exclusiv pentru membri

 • Vouchere valorice
 • Cadouri de ziua de nastere

Doar cateva din lista de privilegii care ii asteapta pe posesorii de card de membru First Club.

Ce este FIRST CLUB?

First Club este sistemul de loializare al brandului BestValue, prin care clientii pot obtine extra beneficii la achizitii din magazinele situate in aeroporturi si din magazinul online, pe baza unui card de fidelitate.

De ce sa aplic pentru un card FIRST CLUB?

Clientii care detin un card FIRST CLUB acumuleaza puncte de fidelitate la fiecare achizitie din magazinele BestValue si online, la comenzi de produse eligibile pentru puncte. Punctele de fidelitate acumulate pot fi folosite ulterior pentru a achita valoarea produselor preferate.

Valoarea punctelor de fidelitate este de asemenea foarte avantajoasa pentru client. In functie de nivelul in care se incadreaza in ierarhia clubului, acesta primeste puncte dupa cum urmeaza:

 • Nivelul 1: Puncte echivalentul a 5% cashback din valoarea achizitiei cu produse eligibile
 • Nivelul 2: Puncte echivalentul a 10% cashback din valoarea achizitiei cu produse eligibile
 • Nivelul 3: Puncte echivalentul a 15% cashback din valoarea achizitiei cu produse eligibile

Trecerea la un nivel superior se face in functie de valoarea totala a cumparaturilor din magazine si a comenzilor plasate online, dupa cum urmeaza:

 • Nivelul 1: 1 € -999 €
 • Nivelul 2: 1000 € – 1999 €
 • Nivelul 3: peste 2000 €

In afara de acumularea punctelor de fidelitate, detinerea unui card FIRST CLUB vine la pachet cu urmatoarele beneficii:

 • Voucher la ziua de naștere
 • Cadou la ziua de naștere
 • Vouchere valorice
 • Oferte exclusive

Iar daca toate aceste lucruri nu erau deja suficiente, FIRST CLUB iti ofera si posibilitatea sa share-uiesti experienta Duty Free cu prietenii tai, in mediul online. Daca ai un cont in magazinul BestValue online si detii un card FIRST CLUB, deblochezi automat optiunea de a-ti crea propriul tau avion virtual si de a-ti invita 4 prieteni in el.

Impartasirea experientei de shopping Duty Free cu prietenii nu este o metafora, ci un beneficiu real pe care ti-l ofera FIRST CLUB. Pentru ca, in cadrul unui avion, toti membrii pot plasa comenzi online pe baza unui singur bilet de avion. Poate fi un bilet introdus de tine sau de unul dintre prietenii tai. Indiferent de caz, toti membrii/pasagerii avionului pot comanda pe baza acelui bilet de avion, inclusiv tu.

De ce sa-mi invit prieteni in avion?

Fiecare achizitie online cu produse eligibile pentru acumulare puncte, pe care o face un prieten din avionul tau, iti aduce puncte de fidelitate. De fiecare data cand un prieten cumpara, tu – in calitate de capitan al avionului si initiator al grupului de prieteni, vei primi 2% din valoarea comenzii (cu produse eligibile) plasata de acesta.

In plus, de fiecare data cand un prieten comanda pe baza biletului de avion introdus de tine, primesti inca 2% din valoarea comenzii sale.

Mai mult decat atat, daca prietenii din avionul tau obtin un card FIRST CLUB si isi creeaza propriul lor avion virtual, vei primi puncte si din comenzile plasate de prietenii invitati de acestia, respectiv 1% din valoarea comenzii de produse eligibile. Indiferent de situatie, tu ai de castigat! Jackpot 🙂

Care sunt beneficiile prietenilor din avionul meu?

In calitate de pasageri in avionul tau, prietenii tai pot beneficia in primul rand de posibilitatea de a comanda produse Duty Free online chiar daca nu au ei insisi un bilet de avion si nu urmeaza sa calatoreasca cu avionul in viitorul apropiat. Sharing-ul biletului de avion le ofera acces la preturi preferentiale, livrare gratuita la orice comanda de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, oriunde in Romania, retur gratuit si oferte exclusive.

Daca prietenii din avionul tau obtin la randul lor un card First Club, beneficiaza de puncte pentru propriile comenzi plasate (cu produse eligibile in program)  si de puncte echivalentul a 2% cashback atunci cand alt membru din avion plaseaza o comanda eligibila pe baza biletului de avion share-uit de el. Daca prietenii din avionul tau aleg sa isi creeze la randul lor un avion virtual si sa-si invite prieteni in el, vor beneficia de puncte in valoare de 2% cashback din comenzile eligibile plasate de acesta.

Daca prietenii mei isi fac propriile avioane, mai pot fi pasageri in al meu?

Orice membru FIRST CLUB care are un cont online, poate fi in acelasi timp capitan al propriului avion virtual, in care isi invita prieteni, si pasager intr-un alt avion. Avantajul de a fi in doua avioane este ca ai posibilitati multiple de cumparare pe baza biletelor urcate de membrii ambelor avioane.

De asemenea, un bilet de avion share-uit de tine in ambele avioane poate atrage mai multe comenzi plasate de prieteni si copasageri, ceea ce iti aduce mai multe puncte de fidelitate.

NB! Nu poti fi pasager in mai mult de un avion.

Cati prieteni pot invita in avion?

Cu cat nivelul avionului tau creste, cu atat ai sansa sa inviti mai multi prieteni in el. Nivelul unui avion este determinat in mod direct de valoarea totala a comenzilor plasate de toti membrii avionului si este calculat dupa cum urmeaza: 

 • Nivelul 1 (de la 1€ la 4999€) : 4 prieteni
 • Nivelul 2 (de la 5000€ la 9999€): 9 prieteni
 • Nivelul 3 (de la 10000€ in sus) : pot fi 14 prieteni.

Ce fac daca prietenii mei nu comanda niciodata?

In calitate de capitan al avionului tau, ai optiunea sa elimini pasageri din avion si sa inviti pe altcineva in locul lor. Ai de asemenea optiuni mai pacifiste, cum ar fi sa le dai un ultimatum sau sa le scrii un mesaj incurajator pe timeline-ul avionului tau.

Ce este timeline-ul avionului meu?

In pagina ta de profil FIRST CLUB, poti vedea in permanenta statusul punctelor tale si nivelul tau individual (bazat exclusiv pe comenzile plasate de tine). Ai de asemenea un status al avionului, unde poti verifica oricand cati pasageri ai, cate puncte ti-a generat fiecare, cate bilete de avion au adaugat si care este nivelul avionului tau.

De asemenea, in aceeasi pagina, ai acces si la avionul in care esti pasager, insa fara posibilitatea de a vedea informatii personalizate despre membri, drept care ii revine in exclusivitate capitanului.

In aceasta pagina, exista un timeline dedicat discutiilor intre membri. Asemanator cu newsfeedul Facebook, in timeline-ul tau primesti notificari referitoare la activitatea membrilor, la ofertele speciale sau la biletele de avion disponibile. Membrii isi pot scrie mesaje pe timeline, vizibile intregului avion (nu este un chat, ci un newsfeed), pot comenta, pot face planuri si pot impartasi experienta Duty Free in adevaratul sens al cuvantului.

Cum pot obtine un card FIRST CLUB?

Cardul FIRST CLUB este oferit clientilor la a doua achizitie efectuata in orice magazin fizic BestValue. In momentul primirii cardului, acesta are deja incarcate punctele aferente celei de-a doua cumparaturi.

In cazul comenzilor online, cardul poate fi obtinut dupa prima comanda plasata. Daca clientul aplica pentru un card FIRST CLUB, acesta este expediat in coletul de livrare aferent primei comenzi, insa va acumula puncte incepand cu a doua comanda online/achizitie din magazinele fizice.