Validează Bilet
Validează
un bilet de avion

Validează acum un bilet de avion și bucură-te de accesul prioritar la shopping Duty Free online și profită de privilegiile rezervate calatorilor: prețuri Duty Free și livrare gratuită la comenzi de peste 100 lei și in easybox, indiferent de valoare.

CU BILETUL TAU DE AVION

Acum ai acces la un club de shopping exclusivist, cu preturi Duty Free si extra beneficii.

Cauta codul unic de pe biletul tau de avion si activeaza-l online pe site-ul BestValue.eu. In acest fel, ai acces, pe durata calatoriei tale, la preturi si beneficii exclusiv adresate calatorilor.

Untitled design (4)

BestValue este singura comunitate de shopping Duty Free online din Romania. Ne gasesti online si in aeroporturile din Romania. Poti adauga un bilet de avion sau o rezervare de zbor in contul tau si te vei bucura de preturi Duty Free si livrare gratuita la orice comanda de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, oriunde in Romania, la orice comanda plasata pana la data decolarii.

First Club este sistemul de loializare al brandului BestValue, prin care clientii pot obtine extra beneficii la achizitii din magazinele situate in aeroporturi si din magazinul online, pe baza unui card de fidelitate.

Cu punctele valorice acumulate, poti plati alte produse.

Inscrie-te chiar acum si

Primesti acasa cardul exclusiv pentru membri

Doar cateva din lista de privilegii care ii asteapta pe posesorii de card de membru First Club.

DUTY FREE PRICES Inspirați de frumusețea călătoriei, am creat locul care să se ridice la standardele tale cele mai înalte. Descoperă brandurile de renume și beneficiază online de prețurile Duty Free.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.