Validează Bilet
Validează
un bilet de avion

Validează acum un bilet de avion și bucură-te de accesul prioritar la shopping Duty Free online și profită de privilegiile rezervate calatorilor: prețuri Duty Free și livrare gratuită la comenzi de peste 100 lei și in easybox, indiferent de valoare.

REGULAMENTUL OFICIAL AL PROGRAMULUI DE LOIALIZARE BESTVALUE, “FIRST CLUB”

ART. 1 ORGANIZATORI

Organizatorul campaniei este : Societatea MILLENIUM PRO DESIGN SRL, persoană juridică română, cu sediul social în oraș Otopeni, Str. Sulfinei, nr.3, județ Ilfov, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J23/1088/2011 având cod unic de înregistrare RO 12098582, reprezentată legal de către director general NEGOIȚĂ CRISTINEL, cetățean român, născut la data de 05.01.1973, în mun. Buzău, județ Buzău, domiciliat în mun. București, Drm. Pădurea Neagră, nr.1-17, bl. A55, parter, ap.04, sector 1, posesor al CI, seria RK nr. 634688, eliberată de SPCEP Sector 1, la data de 30.10.2020, CNP 1730105100038.

ART. 2 DESCRIEREA PROGRAMULUI DE LOIALIZARE

2.1 First Club este sistemul de loializare creat de organizator în vederea fidelizării clienților, prin acordarea de beneficii, ca urmare a unei achiziții realizate în magazinele BestValue din Romania situate in aeroporturi internationale și în magazinul online BestValue (www.bestvalue.eu), prin intermediul cardului de fidelitate “First Club”.

 


2.2 Cardul “First Club” este oferit oricărui client care se află la a 2-a tranzacție realizată în ultimele 12 luni în magazinele offline sau la prima tranzacție efectuată în magazinul online BestValue.

 


2.3 Clientul are obligația de a prezenta cardul la fiecare tranzacție realizată în magazinele BestValue pentru acumularea sau utilizarea punctelor disponibile.

 


2.4 În vederea utilizării cardului și beneficiilor care decurg din utilizarea lui, clientul trebuie să activeze cardul după primirea lui.

 


2.5 Activarea cardului “First Club” se realizează la tableta de la casa de marcat, semnalizată cu First Club, din magazinele BestValue, prin accesarea link-ului bestvalue.eu/firstclub și completarea câmpurilor obligatorii, respectiv numărul cardului și datele personale solicitate: nume, prenume, telefon, e-mail, data nașterii și gen. Activarea cardului First Club se poate realiza si online, accesand linkul mentionat mai sus si prin completarea acelorasi informatii.

 


2.6 După introducerea datelor personale, cardul devine activ si, pe lângă acumularea de puncte în urma tranzacțiilor realizate, va putea fi utilizat și pentru extra-beneficiile oferite.

 


2.7 Prin intermediul cardului “First Club”, clienții pot acumula puncte de fidelizare pentru fiecare tranzacție realizată în magazinele BestValue (din aeroporturi si online), astfel:


– pentru nivelul GREAT (valoarea tranzacțiilor realizate este de minimum 999 euro sau echivalent în lei) se acumulează 1 punct la fiecare 2 euro cheltuiți (unde 1 euro = 5 lei)


– pentru nivelul EXCELLENT (valoarea tranzacțiilor realizate este cuprinsă între 1.000 euro și 1.999 euro sau echivalent în lei) se acumulează 2 puncte la fiecare 2 euro cheltuiți sau echivalent în lei (unde 1 euro = 5 lei)


– pentru nivelul SUPREME (valoarea tranzacțiilor peste 2.000 euro sau echivalent în lei) se acumulează 3 puncte la fiecare 2 euro cheltuiți sau echivalent în lei (unde 1 euro = 5 lei)

 


2.8 În funcție de valoarea tranzacțiilor realizate aferente fiecărui nivel, posesorul cardului “First Club” poate beneficia de o serie de avantaje:


– pentru nivelul GREAT se acordă voucher pentru ziua de naștere


– pentru nivelul EXCELLENT se acordă: voucher și cadou-surpriză pentru ziua de naștere, , voucher valoric când trece în nivelul următor


– pentru nivelul SUPREME se acordă: voucher și cadou-surpriză pentru ziua de naștere, , voucher valoric pentru a trece în nivelul următor,
Membrii programului de fidelitateFirst Club au acces exclusiv la campanii personalizate.

ART.3 DESCRIEREA PROGRAMULUI DE LOIALIZARE

3.1. Programul de loializare “First Club” se adresează oricărei persoane fizice care a împlinit 18 ani la momentul înrolării în club.

 


3.2 Pentru obținerea cardului de fidelitate și, implicit, participarea la programul de loializare, o persoană trebuie să fie la cel putin a 2-a tranzacție fizică în magazinele BestValue, realizată în ultimele 12 luni. În momentul primirii cardului, acesta va beneficia și de punctele aferente tranzacției în baza căreia se acordă cardul.

 


3.3 În cazul comenzilor online, cardul poate fi obținut după prima comandă plasată. Dacă clientul își exprimă acordul de a primi cardul, acesta este expediat în coletul de livrare aferent primei comenzi, însă va acumula puncte începând cu a doua comandă online/achiziție din magazinele fizice.

 


3.4 Cardul “First Club” se emite gratuit oricărei persoane fizice care respectă condițiile de achiziție a produselor din magazinele BestValue. Prin înscrierea în prezentul program de loializare, clienții își exprimă acceptul cu privire la termenii și condițiile programului și se obligă să respecte condițiile prezentului regulament.

 


3.5 Cardul “First Club” se acordă la orice casă de marcat BestValue prin scanarea biletului de îmbarcare și verificarea în baza de date a eligibilității clientului pentru înscrierea în programul de fidelitate First Club (numele clientului trecut pe biletul de îmbarcare care a realizat în ultimele 12 luni cel putin o tranzactie în magazinele BestValue). În cazul în care clientul este eligibil și dorește înscrierea în programul de loializare “First Club”, personalul de la casa de marcat îi va înmâna acestuia un card de membru.

 


3.6 Organizatorul are dreptul de a modifica în orice moment modul de acordare a cardului “First Club”, modificările urmând a fi valabile doar pentru viitor.

ART.4 DURATA PROGRAMULUI DE LOIALIZARE

4.1. Programul s-a lansat în data de 01 octombrie 2019 și se derulează pe perioada nedeterminată, în magazinele pe care le deține și/sau administrează Organizatorul Millenium Pro Design SRL în incinta Aeroportul Internațional Cluj-Napoca, Aeroportul Internațional Traian Vuia Timișoara, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, Aeroportul Internațional Iași, Aeroportul Internațional Suceava, Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău, Aeroportul Internațional Oradea și Aeroportul Internațional Craiova, dar și pe site-ul oficial www.bestvalue.eu. In ceea ce-i priveste pe membrii programului de loializare “First Club” care au acumulat puncte pentru tranzactiile realizate cu cardul de membru in magazinele Best Value din Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti pana la data de 20 februarie 2024, acestia se pot bucura in continuare de beneficiile programului de fidelitate in magazinele Best Value din Aeroporturile mai sus mentionate si in magazinul online, cu exceptia Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti.

 


4.2. Programul de loializare se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a dispune, în mod unilateral și cu efect imediat, modificarea, suspendarea sau încetarea acestuia, la libera alegere, fără transmiterea unei notificări prealabile.

 


4.3 În oricare dintre aceste cazuri, participanții la programul “First Club” nu vor avea dreptul de a face niciun fel de contestație împotriva măsurii luate de organizator pentru niciun motiv. Nici o modificare, suspendare sau încetare nu poate îndreptați un membru al programului sau un client BestValue de a solicita indemnizații sau despăgubiri de orice fel. O versiune actualizată a regulamentului programului de loializare BestValue “First Club” este valabilă în permanență în magazinele organizatorului și pe site-ul www.bestvalue.eu. Membrii programului de loializare “First Club” sunt invitați să verifice cu periodicitate prevederile regulamentului.

 


4.4 Organizatorul este exonerat de orice răspundere pentru toate consecințele directe sau indirecte, ale eventualelor disfunctionalităti ale programului de loializare clienți, „First Club”. Cu toate acestea, organizatorul va depune toate diligențele astfel încât, în cazul unor disfuncționalități, membrii clubului să poată beneficia de punctele acumulate pană la momentul respectiv.

ART. 5. MECANISMUL DE DESFĂȘURARE A PROGRAMULUI DE LOIALIZARE

5.1. La acest program se pot inscrie numai persoanele fizice care au împlinit 18 ani înainte de 26 februarie 2024 și care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții: să călătorească cu plecare/sosire din/în Aeroportul Internațional Cluj Napoca, Aeroportul Internațional Traian Vuia Timișoara, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, Aeroportul Internațional Iași, Aeroportul Internațional Suceava, Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău, Aeroportul Internațional Oradea și Aeroportul Internațional Craiova și să fii realizat cel puțin o achiziție în ultimele 12 luni din orice magazin BestValue sau să fie la prima achiziție de pe site-ul www.bestvalue.eu.

 


5.2 Clientul care face cumpărături pe site-ul www.bestvalue.eu va primi, în coletul cu produsele achiziționate, cardul “First Club” pe care îl poate folosi apoi la următoarea tranzacție pe site-ul www.bestvalue.eu sau într-unul din magazinele BestValue participante la program.

 


5.3 Titularul unui card “First Club” care nu prezintă casierului cardul pentru scanare înainte de înregistrarea produselor în sistemul casei de marcat și efectuarea plății cumpărăturilor, nu va putea acumula puncte.

 


5.4 Punctele se acumulează în contul cardului “First Club”, în cazul achizițiilor online sau, în cazul achizițiilor offline, începând cu tranzacția în care clientul consimte să se înroleze în programul de loializare, dar utilizarea punctelor se poate face doar după activarea online a cardului.

 


5.5. In cadrul achizitiilor online nu se acorda puncte la produsele aflate in promotie (reduceri, vouchere valorice si de discount, mecanisme promotionale care se calculeaza in cosul de cumparaturi) si la produsele selectate si semnalizate corespunzator in site.

 


5.6. Țigările și produsele din tutun se exclud de la acumularea și utilizarea de puncte la toate tranzacțiile efectuate.

 


5.7. Taxa de 0.5 lei, respectiv 0.1 euro /ambalaj a Sistemului de Garantare Returnare se exclude de la acumularea si utilizarea de puncte la toate tranzactiile efectuate.

 

5.8 Cardul devine activ prin introducerea în pagina bestvalue.eu/firstclub, alături de numărul de card, a celorlalte date obligatorii pentru înrolarea în club: nume, prenume, gen, email, telefon și data nașterii.

 


5.9 În cazul neactivării online a cardului, acesta va putea doar acumula puncte, dar nu se vor putea consuma puncte pentru tranzacții noi în magazinele BestValue și nici acorda celelalte avantaje ale programului de fidelitate

 


5.10 Titularul unui card “First Club” are posibilitatea să transforme punctele de fidelitate acumulate în cumpărături în magazinele BestValue (fizice si online), pentru o valoare de 0,5 lei/1 punct acumulat sau 0,1 euro/1 punct acumulat.

 


5.11 Valabilitatea punctelor de fidelitate acumulate pe un card “First Club” este nelimitată din momentul activării cardului.

 


5.12 Punctele de fidelitate acumulate pe cardul “First Club” nu pot fi preschimbate în bani.

 


5.13 Produsele achiziționate din magazinele BestValue, la care se constată de către client lipsa de conformitate, pot fi returnate, conform prevederilor legislației în vigoare. Dacă titularul cardului returnează un produs, punctele de fidelitate acumulate din achiziția acestui produs se anulează. Dacă la achiziția unui produs pe care îl returnează ulterior, clientul a folosit puncte de fidelitate pentru plata produsului, la returnarea produsului punctele folosite vor fi încărcate automat pe cardul de fidelitate și le va putea folosi la următoarele achiziții.

 


5.14 Utilizarea frauduloasă a cardului “First Club” duce la anularea acestuia și, implicit, a punctelor de fidelitate acumulate pe acesta.

 


5.15 În magazinele BestValue, titularul cardului “First Club” poate solicita casierului să îi comunice câte puncte de fidelitate a acumulat pe cardul său. De asemenea, statusul punctelor de fidelitate acumulate și consumate se pot consulta în contul online asociat cardului “First Club”.

 


5.16 Programul de loializare First Club oferă și posibilitatea membrilor să împartă experiența din cadrul clubului cu prietenii, în mediul online. Orice membru care are un cont în magazinul BestValue online și care deține un card First Club activ are deblocată automat o listă de prieteni (denumit avion virtual) și are opțiunea de a invita inițial 4 prieteni.

 


5.17 Acest beneficiu permite tuturor membrilor din cadrul avionului virtual să plaseze comenzi online pe baza unui singur bilet de avion. Biletul poate fi introdus de membrul care deține lista de prieteni (Căpitan în avionul virtual) sau de către unul dintre membrii invitați (în avionul virtual – PASAGERI).

 


5.18 Ierarhia avioanelor virtuale se stabilește în funcție de valoarea totală a comenzilor plasate de toți membrii (CĂPITAN și PASAGERI), astfel:


AIRLINER (valoarea tranzacțiilor realizate în cadrul avionului virtual este cuprinsă între 1 euro și 4.999 euro sau echivalent în lei) cu posibilitatea CĂPITANULUI de a invita 4 prieteni în avion;


CHARTER (valoarea tranzacțiilor realizate în cadrul avionului virtual este cuprinsă între 5.000 euro și 9.999 euro sau echivalent în lei) cu posibilitatea CĂPITANULUI de a invita 9 prieteni în avion;


JUMBO JET (valoarea tranzactiilor peste 10.000 euro sau echivalent în lei) cu posibilitatea CĂPITANULUI de a invita 14 prieteni în avion

 


5.19 La fiecare achiziție pe care o efectuează un pasager din avionul virtual, membrul CĂPITAN al avionului respectiv primește 2 puncte la fiecare 10 euro cheltuiți sau echivalentul în lei (unde 1 euro = 5 lei).

 


5.20 În plus, orice comandă plasată de un pasager pe baza unui bilet de avion “împrumutat” de la CĂPITAN sau de la un PASAGER, îi aduce posesorului biletului încă 2 puncte la fiecare 10 euro cheltuiți sau echivalentul în lei (unde 1 euro = 5 lei).

 


5.21 Dacă un PASAGER din avionul unui CĂPITAN obține un card FIRST CLUB și își creează propriul lui avion virtual, CĂPITANUL respectiv (devenit COMANDOR) va primi puncte și din comenzile plasate de PASAGERII invitați de către acesta, respectiv 1 punct la fiecare 10 euro cheltuiți sau echivalentul în lei (unde 1 euro = 5 lei).
De asemenea, PASAGERII deveniți CĂPITANI beneficiază la rândul lor de puncte pentru propriile comenzi plasate (vezi punctul 5.17), dar și pentru comenzile plasate de către pasagerii avionului lor (vezi punctele 5.18 și 5.19).

 


5.22 In cazul tranzacțiilor online, acumularea punctelor se va face la momentul plasării comenzii, într-o formă intermediară, confirmarea lor făcându-se în momentul în care comanda a fost livrată de către curier. În cazul în care o comandă este returnată sau anulată, punctele nu se vor mai cumula în contul membrului.

 


5.23 În cazul în care avionul din care face parte cumpărătorul este cu cel puțin un nivel mai mare, căpitanul căpitanului (COMANDOR) nu acumulează puncte pentru tranzacția respectivă.

 


5.24 Orice membru FIRST CLUB care are un cont online, poate fi în același timp CĂPITAN al propriului avion virtual în care să își invite pasageri și PASAGER într-un alt avion. Astfel, membrul FIRST CLUB înscris în două avioane are posibilități multiple de cumpărare pe baza biletelor urcate/partajate de către membrii ambelor avioane.

 


5.25 Nota bene! Un membru FIRST CLUB poate fi PASAGER doar într-un singur avion.

 


5.26 În calitate de CĂPITAN al unui avion, un membru FIRST CLUB are opțiunea să elimine pasageri din avion și să invite alți membri în locul lor.

 


5.27 Orice membru CĂPITAN are posibilitatea de a accesa pagina de profil personal în contul FIRST CLUB unde poate urmări în permanență statusul punctelor sale și nivelul individual (bazat exclusiv pe comenzile plasate de către el). Există de asemenea un status al avionului unde membrul respectiv poate verifica oricând:


– câți pasageri sunt invitați câte puncte generează fiecare pasager


– câte bilete de avion a adăugat fiecare pasager


– care este nivelul avionului

 


5.28 În aceeași pagină, orice membru are acces inclusiv la avionul în care este PASAGER, însă fără posibilitatea de a vedea informații personalizate despre ceilalți membri, drept care revine în exclusivitate căpitanului avionului respectiv.

ART.6 FOLOSIREA CARDULUI “FIRST CLUB”

6.1 Organizatorii programului de loializare “First Club, SC Millenium Pro Design, își rezervă dreptul de a dezactiva orice card de fidelitate ‘First Club” care a fost folosit încălcându-se oricare dintre prevederile prezentului regulament sau ale dispozițiilor legale.

 6.2 Cardurile de fidelitate, odată dezactivate, nu vor mai fi reactivate. Posesorul cardului respectiv va pierde, de asemenea, dreptul de a beneficia de punctele de fidelitate acumulate și nu va mai putea solicita emiterea unui card nou.

 


6.3 Un card virtual va fi generat automat în contul online atunci când cardul se activează și poate fi folosit pentru orice tranzacție atunci când lipsește cardul fizic.

 


6.4 În cazul în care cardul fizic “First Club” este pierdut, furat, uzat sau deteriorat, acesta nu va putea fi înlocuit cu un nou card fizic, dar se va putea utiliza cardul virtual din contul asociat. Punctele de fidelitate acumulate rămân disponibile în contul online asociat cardului “First Club”. În cazul în care se solicită emiterea unor nou card, acesta se va activa, dar nu va fi asociat contului creat anterior în baza primului card si va fi asociat unui cont nou, pierzându-se posibilitatea de utilizare a punctelor de fidelitate acumulate pe primul card.

ART.7 POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR PERSONALE

Prezenta politică de confidențialitate descrie ce tipuri de date cu caracter personal prelucrăm în legătură cu titularii cardului “First Club”, cum sunt aceste date utilizate, care sunt opțiunile clientului/posesorului de card “First Club” în legătură cu aceste prelucrări, precum și modul în care societatea va respecta drepturile pe care le aveți în calitate de persoană vizată, conform legislației privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 (“GDPR”).

 


În cuprinsul prezentei Politici de confidențialitate, termenii, date cu caracter personal, operator, prelucrare, temei al prelucrării, scop al prelucrării, persoane vizate vor avea înțelesul conferit de GDPR.


7.1 Cine este responsabil de prelucrarea datelor?
Millenium Pro Design SRL, în calitate de organizator ai prezentului program de loializare sunt operatorii datelor cu caracter personal ale participanților la programul “First Club”. Ca atare, organizatorii se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale ale participanților la prezentul program și să le utilizeze conform prezentului regulament oficial și legislației în vigoare.
Pentru activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal, societățile și-au desemnat un responsabil cu protecția datelor (DPO) care poate fi contactat folosind următoarele date de contact:
Responsabilul cu Protecția Datelor: Oana Preda
Adresa: Strada Sulfinei nr.3, oras Otopeni, judet Ilfov.
E-mail: [email protected]


7.2 Ce date prelucrăm?
Prelucrăm urmatoarele date cu caracter personal:
Date pe care ni le furnizați în mod direct. Pentru activarea cardului, trebuie sa ne furnizați o serie de date: nume, prenume, gen, data nașterii, adresă de email, număr de telefon mobil. Date colectate sau generate de noi ca urmare a interacțiunii dumneavoastră cu noi/website-ul. Sistemele noastre colectează în mod automat o serie de informații anonime care ne ajută să înțelegem mai bine interacțiunea dumneavoastră cu produsele și serviciile noastre și cum putem să ne îmbunătățim produsele și serviciile pe care vi le oferim. Aceste date includ adresa de IP a computerului cu care accesati website-ul, sistemul de operare folosit, software-ul de navigare folosit și timpul petrecut în website.De asemenea, utilizăm module cookie și tehnologii similare pentru a vă recunoaște pe dvs. și dispozitivele dvs. Modul cum sunt utilizate aceste tehnologii sunt descrise în Politica privind Cookies, disponibilă pe site-ul www.bestvalue.eu


7.3. De ce vă prelucrăm datele cu caracter personal?
În cele ce urmează, vă informăm cu privire la scopurile pentru care colectăm ăi prelucrăm datele dvs. cu caracter personal și temeiul legal pentru prelucrarea datelor:
Înrolarea în programul de loialitate “First Club” – prelucrăm datele în contextul înrolării în programul “First Club” și obținerii cardului. Temeiul juridic: încheierea și executarea contractului. Gestiunea relației cu clienții înscriși în programul de fidelizare și servicii suport – prelucrăm o serie de date cu caracter personal pentru a gestiona relațiile cu clienții înrolați în programul de loialitate, în legătură cu diverse aspecte legate de produsele și serviciile furnizate de Societate, a îmbunătăți produsele și serviciile furnizate, precum și pentru a avea o imagine fidelă asupra programului de loialitate.
Temei juridic: încheierea și executarea contractului pentru activitățile strâns legate de contract (ex: livrare, rambursare plăți, retur produse, acordare discount etc.) și interes legitim. De asemenea, ca parte a serviciilor de suport și gestiune a relațiilor cu clienții înrolați în program, putem fi contactați de către clienții participanți în programul de loialitate sau putem contacta telefonic clienții participanți în programul de loialitate. Este posibil ca unele convorbiri telefonice pe care le purtăm cu aceștia să fie înregistrate, cu informarea prealabilă a interlocutorului. Înregistrarea convorbirilor ne ajută să gestionăm activitatea noastră internă în departamentul relevant și constituie totodată un mijloc de probă esențial pentru dovedirea aspectelor discutate cu participanții în programul “First Club” care ne contactează telefonic. Aceste înregistrări pot fi folosite pentru a verifica modul în care au fost soluționate cererile sau ca mijloace de probă în cazul unor eventuale litigii / dispute legate de modul de gestiune a activității noastre în relația cu clienții înrolați în program.
Temeiul juridic: consimțământ și interes legitim dacă înregistrările sunt ulterior necesare pentru apărarea drepturilor și intereselor noastre în justiție, efectuarea de cercetări disciplinare cu privire la angajații noștri sau altfel sunt necesare în gestionarea activității noastre față de clienții participanți în programul de loialitate.
Transmiterea de comunicări comerciale, invitații de a participa la concursuri, chestionare sau sondaje. Dorim să vă transmitem comunicări comerciale (cum ar fi anunțuri despre campanii și alte loterii promoționale, oferte, noutăți în materia produselor disponibile etc.), să vă lansăm invitații de a participa la sondaje sau de a răspunde la chestionare, precum și pentru a vă comunica alte informații similare care considerăm că pot fi de interes pentru dvs.Aceste comunicări vor fi transmise dacă avem consimțământul dvs.
Vă puteți oricând dezabona de la aceste comunicări prin apăsarea comenzii ”Dezabonare” din orice comunicare pe e-mail, utilizând opțiunile disponibile din Contul de utilizator al platformei www.bestvalue.eu sau prin contactarea societății, utilizând instrumentele de contact disponibile in website-ul bestvalue.eu
Dacă vă retrageți consimțământul pentru comunicările comerciale, nu vă vom mai putea transmite ofertele noastre sau nu veți putea participa la sondajele și chestionarele noastre.
Temeiul juridic pentru aceste prelucrări: consimțământul dvs.


– Participarea la loteriile promoționale organizate de noi


– puteți participa la concursurile și loteriile cu premii organizate de noi împreună cu partenerii noștri.


Vă vom înscrie în concursuri / promoții dacă vă înscrieți în mod voluntar sau, altfel, dacă avem acordul dvs.
Dacă vă retrageți consimțământul, nu veți mai fi eligibil să participați în concursurile / loteriile noastre. Temeiul juridic: consimțământul dvs.


– Analiza interacțiunii dvs. cu societatea în vederea furnizării unor oferte personalizate și optimizării activității noastre


– putem realiza diverse raportări, analize și studii statistice cu privire la campaniile de marketing organizate și succesul acestora, sau cu privire la activitatea de vânzări a Societății.


În anumite situații, putem utiliza informațiile colectate de la dvs. în combinație cu datele pe care le obținem de la echipele noastre de vânzări și/sau de marketing cu privire la interacțiunea dvs. cu Societatea, pe care să le folosim în contextul comunicărilor noastre de marketing. Dorim să eficientizăm activitatea noastră de marketing, oferind clienților noștri produse / servicii relevante și personalizate.
Putem realiza diverse raportări, analize și studii interne cu privire la campaniile de marketing organizate și succesul acestora, activitatea de vânzări / prelucrare.
De asemenea, putem efectua analize cu privire la interesele și preferințele dvs. rezultând din informațiile pe care le deținem despre dvs. din interacțiunea cu noi.
Temeiul juridic pentru aceste prelucrări: interes legitim
Îndeplinirea unor obligații legale – uneori, prelucrarea datelor este necesară pentru a ne îndeplini obligațiile legale ce ne revin, cum ar fi: operațiunile ce țin de facturarea produselor achiziționate; plata impozitelor și a contribuțiilor relevante, raportarea către autoritățile fiscale relevante și ținerea unor evidențe contabile; publicarea numelui câștigătorilor și a premiilor acordate în cadrul concursurilor cu premii organizate; arhivarea datelor conform legislației aplicabile.
Temeiul juridic: executarea unei obligații legale
Apărarea drepturilor și intereselor societății în proceduri judiciare administrative sau similar – Societatea poate prelucra datele dvs. personale pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în justiție în cadrul unei proceduri în fața unei instanțe, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri oficiale în care este implicată Societatea.
Temeiul juridic: interes legitim și apărarea drepturilor și intereselor operatorului, obligații legale de dezvăluire a datelor.

 


7.4 Cui dezvăluim datele?
Datele cu caracter personal ale participanților la prezentul program pot fi dezvăluite către:


– partenerii Societății implicați în desfașurarea prezentului program, partenerii implicați în organizarea campaniilor / concursurilor noastre și acordarea premiilor, notarii publici / avocații desemnați să acorde asistență pentru organizarea și desfășurarea acestei campanii și a concursurilor cu premii;


– furnizori ai serviciilor aferente activităților de marketing – agenții de marketing, societăți de furnizare a serviciilor de e-mail marketing;


– furnizori de servicii de telefonie mobilă, curierat;


– furnizori de servicii de comunicare prin e-mail / cloud pe care le folosește societatea;


– furnizori de servicii de contabilitate și audit;


– autorități publice și alte categorii de destinatari, dacă dezvăluirea are la bază un temei juridic adecvat.


Ne asigurăm, prin reglementări contractuale, că acești furnizori de servicii prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu legislația europeană privind protecția datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protecție.


Nu se efectuează alte transferuri de date cu caracter personal către alți destinatari, cu excepția cazului în care avem astfel de obligații prin lege.


7.5. Cât timp păstrăm datele? Păstrăm datele dvs. cu caracter personal cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retenția datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile.


În general, datele clienților din programul de loialitate “First Club” sunt păstrate cât timp aceștia sunt membri ai programului. În cazul în care un client este inactiv pentru o perioadă de mai mare de 36 luni, Societatea îi va putea dezactiva cardul și șterge datele cu caracter personal aferente. Membrii pot solicita oricând dezactivarea cardului și ieșirea din program. Anumite date personale ale clienților pot fi păstrate pe întreaga perioadă prevăzută de lege pentru activitatea de arhivare și păstrare a documentelor financiar-contabile, în conformitate cu politica noastră de retenție. Datele prelucrate de noi pot fi păstrate pe o perioadă mai îndelungată atunci când fac obiectul unor proceduri / investigații / litigii și este necesară păstrarea acestora pentru soluționarea adecvată a unor astfel de situații ori pentru conformarea noastră cu obligații legale care impun păstrarea acestor date pe termene mai îndelungate.


7.6. Ce drepturi aveți în calitate de persoană vizată? Conform legii, vă sunt recunoscute următoarele drepturi în calitate de persoană vizată:


– dreptul de acces – puteți obține de la noi confirmarea că prelucrăm datele dvs. personale și informații privind specificul prelucrării (art. 15 GDPR);


– dreptul la rectificare – dreptul de a solicita corectarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (art. 16 GDPR);


– dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal când: i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat și le prelucrăm; ii) v-ați retras consimțământul pentru prelucrarea datelor și noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; iii) datele sunt prelucrate contrar legii; iv) datele trebuie șterse conform legislației relevante; în cazul în care datele cu caracter personal au fost făcute publice, transmiterea informațiilor referitoare la solicitarea de ștergere către alți operatori (art. 17 GDPR);


– dreptul la restricționarea prelucrării – dreptul de a solicita restricționarea prelucrării în anumite situații prevăzute în regulament (art. 18 GDPR);


– dreptul la portabilitatea datelor – în măsura în care prelucrăm datele prin mijloace automate, puteți să ne solicitați, în condițiile legii, să furnizăm datele dvs. într-o formă structurată, utilizată frecvent și care poate fi citită automat, unui alt operator, dacă este posibil din punct de vedere tehnic (art. 20 GDPR);


– dreptul la opoziție – dreptul de a vă opune oricând prelucrărilor pentru scop de marketing, inclusiv profilărilor efectuate în acest scop, precum și prelucrărilor bazate pe interesul legitim al societății, din motive care țin de situația dvs. specifică (art. 21 GDPR);


– dreptul la retragerea consimțământului – dreptul de a retrage oricând un consimțământ dat, în vederea opririi unei prelucrări a datelor care se bazează pe consimțământul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului acordat înainte de retragere (art. 7 GDPR);


– dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal, în cazul în care considerați ca v-au fost încălcate drepturile, folosind următoarele date:


– Autoritatea Națională pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din România
– B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod poștal 010336 București, România
[email protected]

Pentru a vă exercita aceste drepturi sau a afla mai multe informații cu privire la modul de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați folosind următoarele date de contact:


Responsabil cu protecția datelor:

Millenium Pro Design SRL


Str. Sulfinei nr.3, Otopeni, Jud. Ilfov


[email protected]

ART.8 LITIGII

8.1. În cazul unor litigii apărute între organizatori și participanții la program, acestea se vor soluționa pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor judecătorești române competente de la sediul organizatorilor.

ART.9 FORȚA MAJORĂ

9.1. Pentru scopul acestui regulament, forța majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către organizatori, inclusiv imposibilitatea organizatorilor din motive independente de voința lor și a cărui apariție pune pe acesta din urmă în imposibilitatea de a-și indeplini obligațiile asumate prin regulament.

 


9.2. Dacă o situație de forță majoră împiedică sau întârzie total sau parțial executarea regulamentului și continuarea programului, organizatorii vor fi exonerați de răspunderea privind îndeplinirea obligațiilor sale pentru perioada în care aceasta îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată. Organizatorii, dacă invocă forța majoră, sunt obligați să comunice participanților la program existența acesteia în termen de 5 zile lucrătoare de la apariția cazului de forță majoră.

 


ORGANIZATOR

MILLENIUM PRO DESIGN S.R.L.


Prin NEGOIȚĂ CRISTINEL


Versiunea autentificata de notar a prezentului Regulament poate fi consultat aici.

DUTY FREE PRICES Inspirați de frumusețea călătoriei, am creat locul care să se ridice la standardele tale cele mai înalte. Descoperă brandurile de renume și beneficiază online de prețurile Duty Free.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox (max. 3 produse), indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.