Swiss Arabian Edge Intense

209 Lei

Preț Bestvalue

209 Lei
41,80 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Edge Intense Swiss Arabian Apa de Parfum 100 ml

Swiss Arabian a fost fondat în anul 1974 de către Hussein Adam Ali, fiind prima casă de parfumuri din Emiratele Arabe Unite. Swiss Arabian își propune să creeze amestecuri perfecte de ingrediente naturale extrase atât din Est, cât și din Vest, reușind datorită experienței și expertizei lor să creeze un parfum pentru fiecare persoană care dorește să-și găsească amestecul unic ce o reprezintă.


Edge Intense a fost creat pentru femeia plină de viață și energie, care își dorește un parfum capabil să exprime perfect firea ei exuberantă. Parfumul se deschide cu note delicioase de măr verde și mandarină suculentă alături de note de trandafir ce dezvăluie o inimă florală, formată din bujor, frezie și magnolie. Finisajul elegant este oferit de arome intrigante de iris și mosc îmbrățișate de lemn de santal aromatic. Vei fi înconjurată de un amestec delicios și feminin care atestă faptul că Edge Intense este parfumul tău semnătură.

GEN
Femei
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
ZI/NOAPTE
Zi
MIROS
Lemnos, Mosc, Floral
NOTE DE VARF
Trandafir, Mandarina, Mere
NOTE DE BAZA
Lemn de santal, Mosc, Stanjenel
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Bujor, Magnolie, Frezie
TIP PARFUM
Apa de parfum