Swiss Arabian Miss Edge

209 Lei

Preț Bestvalue

209 Lei
41,80 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Miss Edge Swiss Arabian Apa de Parfum 100 ml

Swiss Arabian a fost fondat în anul 1974 de către Hussein Adam Ali, fiind prima casă de parfumuri din Emiratele Arabe Unite. Swiss Arabian își propune să creeze amestecuri perfecte de ingrediente naturale extrase atât din Est, cât și din Vest, reușind datorită experienței și expertizei lor să creeze un parfum pentru fiecare persoană care dorește să-și găsească amestecul unic ce o reprezintă.


Miss Edge este parfumul ideal pentru femeia modernă, fermecătoare și elegantă, care dorește șă-și pună în evidență spiritul tânăr. Parfumul se dezvăluie în fază incipientă cu o explozie de citrice și arome puternice de bergamotă și rubarbă, punând bazele unui buchet amețitor format din lăcrămioare, crini albi, bujor roz și gardenie irezistibilă. Finisajul magnific este oferit de note captivante de mosc și vetiver lemnos ce creează o aură invizibilă care atestă faptul că Miss Edge este parfumul tău semnătură.

GEN
Femei
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
ZI/NOAPTE
Noapte
MIROS
Mosc, Fresh, Floral
NOTE DE VARF
Rubarba, Frunze verzi, Bergamota
NOTE DE BAZA
Vetiver, Mosc, Ambra
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Bujor, Crin, Gardenie
TIP PARFUM
Apa de parfum