Swiss Arabian Shaghaf Oud Abyad

209 Lei

Preț Bestvalue

209 Lei
41,80 EUR
Nu este in stoc.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Shaghaf Oud Abyad Swiss Arabian Apa de Parfum 75 ml

Swiss Arabian a fost fondat în anul 1974 de către Hussein Adam Ali, fiind prima casă de parfumuri din Emiratele Arabe Unite. Swiss Arabian își propune să creeze amestecuri perfecte de ingrediente naturale extrase atât din Est, cât și din Vest, reușind datorită experienței și expertizei lor să creeze un parfum pentru fiecare persoană care dorește să-și găsească amestecul unic ce o reprezintă.


Shaghaf Oud Abyad este un parfum unisex ideal pentru firile pasionale, parfum ce te învăluie încă de la primele note în arome de piper picant, bergamotă și oregano proaspăt. După acest început revigorant, simțurile tale vor continua să fie răsfățate cu arome deosebite de tămâie și ambră care te conduc către acordurile finale ale semnăturii tale – note îmbietoare de lemn de santal, paciuli și oud. Un parfum irezistibil, ideal pentru serile răcoroase.

GEN
Unisex
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
75 ml
ZI/NOAPTE
Noapte
MIROS
Picant, Balsamic
NOTE DE VARF
Piper, Oregano, Bergamota
NOTE DE BAZA
Santal, Paciuli, Oud, Piele
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Tamaie, Ambra
TIP PARFUM
Apa de parfum