Burberry Her

440 Lei

Preț Bestvalue

440 Lei
88 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Her Burberry Apa de Toaleta 50 ml

Burberry este o casă de modă de lux care a fost fondată în 1856 de către Thomas Burberry la vârsta de doar 21 de ani. Acesta a inventat un material revoluționar rezistent la apă numit gabardină, menit să protejeze împotriva vremii ploioase. În prezent, casa de modă creează haine, încălțăminte, accesorii, parfumuri și cosmetice.


Burberry Her Eau de Toilette aduce femeia modernă în pragul unei noi descoperiri, învăluind-o în arome captivante ce îi conferă o nouă perspectivă asupra lumii. Parfumul se deschide cu note delicioase de pară verde, coacăze negre, piper roz și căpșună, îmbrățișate delicat de inima florală unde se regăsesc note de bujor, trandafir, lăcrămioare și caprifoi. Aroma de neuitat este accentuată de notele de bază uimitoare de cedru și mosc.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
50 ml
MIROS
Floral, Fructat
NOTE DE VARF
Capsuna, Piper roz, Pere, Coacaze negre
GEN
Femei
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE BAZA
Mosc, Cedru
SEZONALITATE
Vara, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Trandafir, Bujor, Lacramioare, Caprifoi
TIP PARFUM
Apa de toaleta
AN LANSARE
2022