Ritter Sport Raisins Hazelnuts

10 Lei

Preț Bestvalue

10 Lei
2 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Sport Raisins Hazelnuts Ritter Ciocolata 100 gr

Ritter Sport este un brand de ciocolată de calitate superioară, iar forma pătrată a tabletelor o disting de celelalte brand-uri. Calitatea produselor Ritter Sport este oferită de ciocolata pură, ingredientele naturale și atenția acordată procesului de producție. Această gamă de ciocolată va deveni mica ta plăcere nevinovată rapid, deoarece odată ce încerci o ciocolată Ritter mereu vei dori mai mult. Selecția variată de tablete oferă opțiuni pentru toate gusturile. Această tabletă este creată din ciocolată fină cu lapte, combinată cu alune crocante și stafide dulci.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
100 gr
INGREDIENTE
Ciocolată cu lapte cu stafide (16%) și alune tocate (7%). Ciocolată cu lapte: solid de cacao minimum 30%, solid cu lapte minim 18%. zahăr, stafide, unt de cacao, masă de cacao, lapte praf integral, alune, lactoză, lapte praf degresat, grăsime, emulgator (lecitine de soia).
ARE JUCARIE
Nu
CONTINUT
Alune intregi, Stafide
PACKAGE
Snacking Sharing
SET CADOU
Nu
FARA ZAHAR
Nu
TIP CIOCOLATA
lapte
ALCOOL
Nu
TEXTURA
Compact
AMBALAJ
Ambalaj
GLUTEN
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu