Tony's Chocolonely Fairtrade Milk Chocolate

29 Lei

Preț Bestvalue

29 Lei
5,80 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Fairtrade Milk Chocolate Tony's Chocolonely Ciocolata 240 gr

Tony'sChocolonely este un brand cu o misiune admirabilă. Poveastea acestei companii a pornit din dorința de a elimina sclavia în plantațiile de cacao, mulți dintre acești sclavi fiind copii. Din dorința de a conduce prin puterea exemplului ciocolata Tony'sChocolonely este fabricată din cacao 100% recoltată fără sclavi. Un alt lucru interesant la această ciocolată este faptul ca nu este împărțită în mod egal, lucru ce face aproape imposibilă împărțirea ei în mod egal și exact așa va rămâne până când în industria ciocolatei se va rupe lanțul sclaviei. Bucură-te de o ciocolată bună în diverse sortimente și susține o cauză nobilă ! Această tabletă de ciocolată este un produs în ediție limitată disponibil exclusiv în travel retail și este fabricată din ciocolată cu lapte.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
240 gr
ARE JUCARIE
Nu
CONTINUT
Cacao
PACKAGE
Informal Gift
AMBALAJ
Ambalaj
GLUTEN
Nu
FARA ZAHAR
Nu
INGREDIENTE
Zahar, 23% lapte integral uscat, unt de cacao, masa de cacao, emulgator: lecitina de soia.
ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
SET CADOU
Nu
TEXTURA
Compact
TIP CIOCOLATA
lapte