Clinique Deep Comfort Body Lotion

160 Lei

Preț Bestvalue

160 Lei
32 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Deep Comfort Body Lotion Clinique Creme si lotiuni 400 ml

Clinique consideră că nu este suficient să îți ofere produse cu ajutorul cărora să obți un ten frumos. Ei își doresc să creeze o lume mai bună în care tu și tenul tău perfect să existați fericiți. Clinique îți oferă mereu produse fără parabeni și fără miros, doar cele mai bune produse pentru un ten fericit! Această loțiune pentru corp are o formulă bogată și fină, ce îți hidratează intes pielea lăsând-o moale și fină.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica in fiecare palma si apoi pe corp, portiune cu portiune, incepand de la glezne. Aplica pe toata pielea, pana la gat. Asigura-te ca aplici in mod uniform pe toata suprafata corpului.
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
400 ml
TIP DE PIELE
Uscat
FORMULA LOTIUNE
Lotiune
BENEFICII LOTIUNE
Hranire, Hidratare
GEN
Femei