DUTY FREE EXCLUSIVE

Haribo Phantasia Pouch

Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Phantasia Pouch Haribo Dropsuri si jeleuri 750 gr

Haribo a creat primul ursuleț gumat în 1922. Compania a pornit într-o mică bucătărie și a ajuns să fie un lider global ce creează unele dintre cele mai iubite jeleuri din lume. Haribo este disponibil în peste 100 de țări și are diverse sortimente diferite de jeleuri concepute pentru preferințele specifice ale fiecărei țări. Gama de produse Haribo este în continuă dezvoltare și îmbunătățire. Bucuria este un limbaj pe care îl înțelege toată lumea iar Haribo împarte bucurie copiilor și adulților de pretutindeni.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
750 gr
INGREDIENTE
Sirop de glucoza, zahar, gelatina, dextroza, acid: acid citric, concentrate de fructe si plante: mar, sofran, spirulina, ridichi, lamaie, morcov, cartof dulce, afin, coacaze negre, hibiscus, arome; sirop de zahar caramelizat, agenti de glazurare: ceara de albine alba si galbena, ceara de carnauba, sirop de zahar invertit.
AROMA
Fructe, Coca cola
ARE JUCARIE
Nu
CONTINUT
Jeleuri
PACKAGE
Snacking Sharing
FARA ZAHAR
Nu
ALCOOL
Nu
AMBALAJ
Resigilabil
GLUTEN
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu