New

Grand Siecle

Alb 750 ml

895 RON

179 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Laurent Perrier Grand Siecle Alb 750 ml

Laurent-Perrier este o casă de șampanie fondată în anul 1812 de către André Michel Pierlot și vândută doamnei Lanson de Nonancourt în anul 1939. Inspirat de pasiunea sa pentru șampanie, Bernard, fiul acesteia, a preluat o funcție importantă în companie, începând astfel procesul de expansiune și modernizare al casei Laurent-Perrier.
Grand Siecle reprezintă un concept, acela de a crea anul perfect. Laurent-Perrier consideră că doar arta cupajului poate atinge perfecțiunea și să ofere ceea ce natura nu poate – anul perfect. Pentru a realiza Grand Siecle se amestecă trei soiuri culese în ani diferiți, însă care au caractere asemănătoare și care se completează perfect. Pentru această șampanie, numărul 24 semnifică un cupaj din vinurile anilor 2004, 2006 și 2007.

Atribute

Aroma

Citrice, Migdala, Turta dulce

Continut zahar

Sec

Gust

Complex, Intens

Producator

Laurent Perrier

Regiune

Champagne

Sugestii de servire

Temperatura optima de servire: 10-12 C

Tara de origine

Franta

Tarie alcoolica

12%

Tip de vin

Pinot Noir, Chardonnay

Tip sampanie

Brut

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

750 ml

Variante

750 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de maximum 3 zile.