L'absolu Mademoiselle Lip Balm 006

Ruj 3.20 gr

159 RON

31,80 €

In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Lancôme L'absolu Mademoiselle Lip Balm 006 Ruj 3.20 gr

Descoperă balsamul de buze L’Absolu Mademoiselle Balm, cel mai cool mod de a-ți evidenția frumusețea naturală! Un balsam pigmentat unic, care hidratează buzele, oferind în același timp un efect de plumping, ceea ce face ca buzele să pară mai pline în mod natural.Textura sa delicioasă de balsam se topește cu ușurință pe buze pentru o doză proaspătă de hidratare. Îmbogățit cu cele mai benefice ingrediente, uleiuri de macadamia și extract de mentă, noul tău balsam îți lasă buzele suple și hrănite, cu o senzație atât de umplere răcoroasă și un efect de furnicare revigorant!
Disponibil în 10 culori radiante, acest balsam colorat îmbracă buzele într-un finisaj strălucitor translucid și o acoperire ajustabilă.
Cu aplicarea sa ușoară și intuitivă, Mademoiselle Balm este cu siguranță genul de produs "fără de care nu se poate trăi”. Îmbogățit cu uleiuri unice de Macadamia, amestecate cu extract de mentă, balsamul nostru de buze hidratant îți lasă buzele voluptoase și hrănite.
Aplicare: Cu ajutorul balsamului Mademoiselle Balm, aplicarea se face fără efort și fără probleme! Aplicați produsul direct pe buze pentru o tentă subtilă de culoare.

Atribute

Denumire Culoare

Cosy Cranberry

Efect ruj/ luciu

Nourishing

Formula ruj/ luciu

Compact

Instructiuni de utilizare

Aplica direct pe buze. Pentru un machiaj mai intens, aplica rujul peste produs.

Nr Culoare

006

Optiune ingrediente

Ulei de menta, Extract de flori de trandafiri, Pro-Xylane

Tara de origine

Franta

Unitate de masura (greutate - GRAM)

3.20 gr

Variante

3.20 gr

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 1-3 zile.