Duty Free Exclusive

Lorenz

NIC NAC PARTY PACK SNACK 320 G

Snacks

24,50 RON

5 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Nicio petrecere nu este completa fara snacks-uri apetisante, care sa adune prietenii in jurul bufetului. Nic Nac Party Pack Snack are si un nume predestinat, fiind primul pe care trebuie sa il notezi pe lista invitatilor. Savureaza impreuna cu prietenii tai alunele delicioase cu invelis crocant Nic Nac si asigura-te ca ai suficiente pentru a-ti ajunge pana la finalul petrecerii!

Atribute

Ambalaj

Self consumption

Aroma

Arahide

Ingrediente

Miezi de arahide (49%), amidon, ulei de palmier, făină de grâu, zahăr, sare, grăsime de palmier parțial hidrogenat, maltodextrină, amidon modificat, praf de zer dulce, praf de ceapa, praf de brânză, condimente, arome (conține produse lactate, grâu, secară ), de fum de aromatizare.

Tara de origine

Germania

Tip ambalare

Cutie

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3-10 zile. Acum poti plati cu cardul si daca selectezi plata ramburs! La livrarea comenzii, poti opta pentru plata prin POS.