Creed Fleurissimo

990 Lei

Preț Bestvalue

990 Lei
198 EUR
În Stoc. Livrare în 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Fleurissimo Creed Parfumuri Niche 75 ml

Creed Fleurissimo este conceput ca o memorie olfactivă, ce încapsulează unul dintre cele mai speciale momente din viața unei femei: ziua nunții. Inspirat din buchetul miresei, acesta adună unele dintre cele mai deosebite și delicate flori: tuberoză, violetă, iris și trandafir bulgăresc, transformându-le într-o apă de parfum ce evocă romantism, feminitate și puritate. Fleurissimo este parfumul creat special de Henry Creed pentru a fi purtat de Grace Kelly în ziua nunții, oferit în dar de soțul său, Prințul Rainier de Monaco.
Creed este una dintre cele mai prestigioase case de parfumuri din lume, o adevărată dinastie de creatori aflată astăzi la a șaptea generație. Un atelier care nu se dezminte de arta tradițională a parfumeriei și încă mai folosește tehnica infuziei. O marcă de lux care de 260 de ani furnizează marilor case regale și celebritătilor parfumuri unice, făcute la comandă.

Parfumurile Creed sunt adevărate capodopere olfactive, multe dintre ele fiind create exclusiv la cererea specială a capetelor încoronate ale Europei: Napoleon al III-lea, Împărăteasa Eugenie, George al IV-lea, regina Victoria, Țarul Nicolae al II-lea al Rusiei, Regina Maria-Christina a Spaniei, Împăratul Franz Joseph și Sissi, Împărăteasa Austriei și Regina Ungariei.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
75 ml
GEN
Femei
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
MIROS
Floral
NOTE DE VARF
frunze de violeta, Bergamota
NOTE DE BAZA
Iris Flolentin, Chihlimbar cenusiu
SEZONALITATE
Vara, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Ylang-ylang, Tuberoza, Trandafir bulgaresc
SENZATIE PARFUM
Inocenta
TIP NICHE
Apa de parfum