Tom Ford NOIR DE NOIR

975 Lei

Preț Bestvalue

975 Lei
195 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

NOIR DE NOIR Tom Ford Parfumuri Niche 50 ml

Un dans perfect echilibrat între valurile florale, feminine și notele lemnoase, masculine, Tom Ford NOIR DE NOIR Eau de Parfum este o aromă întunecată, orientală ce îți completează perfect originalitatea îndrăzneață. Compoziția se deschide cu un văl blând și întunecat țesut din șofran luxuriant și trufe pătrunse de tonuri dulci, subtile de vanilie. Chiar și notele de trandafiri sunt întunecate și extreme, purtând simțurile către o bază mult texturată de mușchi de copac și lemn de agar. Parfumul aparține liniei exclusive Private Blend Collection, laboratorul personal de arome al lui Tom Ford, asa cum el însuși îl numește, eliberat de orice convenții și prejudecăți și bazat, de fiecare dată, pe o singură notă prețioasă, dominantă.

GEN
Unisex
ZI/NOAPTE
Zi
NOTE DE VARF
Vanilie, Sofran, Trandafir, Patchouli, Lichen, Lemn de agar
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
50 ml
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
ACORDURI PRINCIPALE
pamant
TIP PARFUM
Apa de parfum
TARA DE ORIGINE
Statele Unite ale Americii
COLECTIE PARFUM
Private Blend
MIROS
Chypre
AN LANSARE
2007
SENZATIE PARFUM
Eleganta
TIP NICHE
Apa de parfum