Baci Perugina Lemon Box - Limited Edition
Praline 150 gr

69 Lei

Preț Bestvalue

69 Lei
13,80 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Lemon Box - Limited Edition Baci Perugina Praline 150 gr

Bomboanele Baci sunt un adevărat deliciu. Fiecare bomboană are o inima formată dintr-o alună de pădure îmbrăcată în ciocolată fină cremoasă ce conține bucățele mărunte de alune și este învelită într-un strat subțire de ciocolată neagră de o calitate superioară. Ambalate într-o folie argintie cu modelul unui cer înstelat, aceste mici delicii au o surpriză ascunsă, În forma unui bilețel ce conține câte un mesaj drăguț. Această cutie de bomboane este un produs în ediție limitată creat în colarobare cu Dolce and Gabbana și este disponibil exclusiv în travel retail. Bomboanele au o aromă minunată de lămâie și un ambalaj special.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
150 gr
GLUTEN
Nu
CONTINUT
Alune intregi, Crema de vanilie, Lamaie, Crema de alune
PACKAGE
Formal Gift
TEXTURA
Compact
SET CADOU
Nu
FARA ZAHAR
Nu
INGREDIENTE
Zahăr, 20% alune, unt de cacao*, lapte praf degresat, masă de cacao*, boabe cu aromă de lămâie 3,5% (glucoză, maltodextrină, aromă naturală de lămâie cu alte arome naturale), lapte praf, zer de lapte praf, unt anhidru, emulgator de floarea soarelui , aroma naturala de vanilie.
TIP CIOCOLATA
lapte
ARE JUCARIE
Nu
ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
NUMBER OF PRALINES/TABLETS
12