Godiva Gold Collection Box
Praline 163 gr

LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Gold Collection Box Godiva Praline 163 gr

În 1968 Godiva a fost numit ciocolatierul oficial al casei regale Belgiene. Astăzi, ei continuă să ofere ciocolată belgiană autentică, de calitate superioară. Încearcă și tu deliciile ce au încântat regi și regine! Delectează-ți simțurile sau suprinde o persoană dragă cu această cutie de bomboane gustoase și delicate. Acest produs este în ediție limitată și conține praline asortate.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
163 gr
INGREDIENTE
Zahăr, masă de cacao, lapte, unt de cacao, ulei de unt, umectant (E420 (ii)), sirop de glucoză, alune (2%), sirop de zahăr invertit, smântână, unt, ulei vegetal (palm, miez de palmier), emulgator (soia) lecitină), aromă naturală de vanilie, sare, aromă de vanilie, vanilie naturală, lactoză.
ARE JUCARIE
Nu
CONTINUT
Crema de praline, Glazura
PACKAGE
Formal Gift
SET CADOU
Nu
FARA ZAHAR
Nu
TIP CIOCOLATA
alba, lapte, Neagra
ALCOOL
Nu
TEXTURA
Crema
AMBALAJ
cutie
GLUTEN
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
NUMBER OF PRALINES/TABLETS
15