Nestle Mini Mix Chocolates
Praline 520 gr

58 Lei

Preț Bestvalue

58 Lei
11,60 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Mini Mix Chocolates Nestle Praline 520 gr

Acest pachet Nestle este un adevărat deliciu ce îți oferă unele dintre cele mai apreciate deserturi Nestle: KitKat, batonul delicios din biscuit și napolitană acoperite cu ciocolată, crocantul Lion cu napolitană și caramel, dar și coloratele bomboane de ciocolată, Smarties. Împarte aceste dulciuri cu prietenii și familia pentru a savura împreună momente de relaxare și plăcere pură.

GLUTEN
Nu
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
520 gr
ARE JUCARIE
Nu
PACKAGE
Snacking Sharing
AMBALAJ
Ambalaj
FARA ZAHAR
Nu
INGREDIENTE
„KIT KAT Mini Ingrediente: zahăr, făină de grâu, lapte praf degresat, unt de cacao, masă de cacao, grăsimi vegetale (palmier, shea), unt (din lapte), pudră de cacao redusă în grăsime, emulgator lecitine, agent de ridicare carbonați de sodiu. / Smarties Ingrediente: zahăr, lapte praf degresat, masă de cacao, unt de cacao, făină de grâu, grăsime de unt (din lapte), lactoză și proteine ​​din zer (din lapte), zer praf (din lapte), amidon de orez, emulgator (lecitine), coloranți ( Roșie de sfeclă roșie, Beta-caroten, Curcumină), Concentrat de spirulina, Agenți de glazurare (ceară de carnauba, ceară de albine albă), Concentrate vegetale (șofrăn, ridiche), extract de malț de orz. / KIT KAT Chunky Mini Ingrediente: zahăr, făină de grâu, lapte praf degresat , grăsimi vegetale (palmă, shea), unt de cacao, masă de cacao, ulei de unt, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, lecitine emulgatoare, agent de creștere carbonați de sodiu. / LION Ingrediente: ciocolată cu lapte (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, uleiuri vegetale (palm, shea), zer praf (din lapte), emul sirop (lecitine)), sirop de glucoză-fructoză, făină de grâu, lapte condensat îndulcit (lapte, zahăr), ulei de palmier, zahăr, zer praf (din lapte), maltodextrină, lapte praf degresat, stea de grâu, sare, emulgator (lecitine) ), agent de ridicare (carbonați de sodiu), zahăr caramelizat, agent de îngroșare (caragenan).
ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
SET CADOU
Nu
TIP CIOCOLATA
lapte, Neagra

EXTRAINSPIRAȚIE

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ