Ritter Sport Mini Tower Variety
Praline 250 gr

37 Lei

Preț Bestvalue

37 Lei
7,40 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Sport Mini Tower Variety Ritter Praline 250 gr

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
250 gr
GLUTEN
Nu
CONTINUT
Crema de praline, Martipan, Alune de padure, Fulgi de porumb, Ciocolata cu crema de lapte, Biscuiti
PACKAGE
Informal Gift
TEXTURA
Compact
SET CADOU
Nu
FARA ZAHAR
Nu
INGREDIENTE
Zahăr, unt de cacao, masă de cacao, lapte praf integral, lactoză, pastă de alune, lapte praf degresat, alune (tocate), migdale (măcinate), grăsime de unt, porumb, grăsimi de palmier *, făină de grâu, sirop de zahăr inversat, emulgator (lecitine SOYA ), Unt, sare, amidon de grâu, sirop de glucoză fructoză, extract de malț de orz, pudră de zer, umectant (invertază).
TIP CIOCOLATA
lapte, Neagra
ARE JUCARIE
Nu
ALCOOL
Nu
INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G
Energie 2262 kJ / 542 kcal, grăsimi 33 g din care satură grăsimi 17 g din care monoinsaturează grăsimi 12,6 g, din care polinesaturează grăsimi 1,8 g, carbohidrați 54 g din care zahăr 50 g din care amidon 2,3 g, fibre 3,4 g, proteine ​​7 g, sare 0,19 g
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu