Venchi Assorted Selection Gift Bag
Praline 150 gr

75 Lei

Preț Bestvalue

75 Lei
15 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Assorted Selection Gift Bag Venchi Praline 150 gr

Venchi este un brand de ciocolată Italienească gourmet,de calitate superioară. Confecționată din cacao provenită din America de Sud, America Centrală și Africa, ciocolata Venchi te poartă într-o călătorie a simțurilor și va deveni una din micie tale plăceri nevinovate încă de la prima degustare. Încearcă întreaga varietate de ciocolate Venchi!

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
150 gr
INGREDIENTE
Pasta de alune de padure Piedmont, ciocolata neagra (masa de cacao, unt de cacao, cacao: 63.6% min), zahar, unt de cacao, masa de cacao, zahar brut, pudra de cacao, masa de cacao origine Venezuela, lapte integral praf, Emulsificator: lecitina de Soia, grasimi anhidre din Lapte, aroma naturala de vanilie. Contine/poate contine urme de: Fructe cu Coaja Lemnoasa, Lapte, Soia.
GLUTEN
Nu
SET CADOU
Nu
ARE JUCARIE
Nu
CONTINUT
Gianduja with Piedmont Hazelnut, Gianduja invelita in ciocolata neagra
PACKAGE
Formal Gift
AMBALAJ
cutie
FARA ZAHAR
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
TEXTURA
Compact
TIP CIOCOLATA
lapte, Neagra
ALCOOL
Nu