Givenchy Prisme Libre Pressed Powder 6
Pudra 10 gr

230 Lei

Preț Bestvalue

230 Lei
46 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Prisme Libre Pressed Powder 6 Givenchy Pudra 10 gr

Fie că este vorba despre makeup, produse de îngrijire a corpului sau parfumuri, Givenchy ajută femeile sa obțină un look desăvârșit, elegant și modern. Descoperă culorile și texturile superbe și indrăznețe propuse de colectia Givenchy Beauty.
Pentru a-ți păstra machiajul perfect o perioadă cât mai lungă, ai nevoie de o pudră care să îl fixeze bine. Pudra Prisme Libre de la Givenchy are patru nuanțe ce îți garantează un ten mat, cu aspect blurat și radiant. Se aplică ușor pe ten și îți fixează machiajul pentru 24 de ore.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
10 gr
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica pudra pe toata suprafata fetei pentru a finisa si a fixa machiajul. Pentru definire, aplica pudra delicat in zona T pentru a neutraliza luciul.
TARA DE ORIGINE
Franta
NR CULOARE
6
DENUMIRE CULOARE
Flanelle Epicee
TIP DE PUDRA
Pulbere
BENEFICII MAKE-UP FATA
Matifiere