Colomba Scarpato - Caipiroska Capsuni & Vodka

194 Lei

Preț Bestvalue

194 Lei
38,80 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Scarpato - Caipiroska Capsuni & Vodka Colomba Specialitati 900 gr

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
900 gr
INGREDIENTE
Umplutură de vodcă 17% (vodcă 30%, sirop de glucoză, apă, zahăr, agenți de
îngroșare: pectină și alginat de sodiu, UT, lapte praf, îndulcitor: maltitol, gălbenuș de ou, alcool,conservant: sorbat de potasiu), faina de grau , capsuni confiate 11,5% (capsuni (10-20mm), sirop de glucoză-fructoză, zahăr. Regulator de aciditate: acid citric. conservant:
sorbat de potasiu), glazură [zahăr, albușuri, zahăr pudră (zahăr, amidon de porumb), ulei de floarea soarelui, făină de orez pregătit și grâu integral, făină de migdale, făină de porumb, conservant: potasiu sorbat], OUĂ, drojdie naturală (făină de grau, apă), UT, zahăr, sirop de glucoză, zahăr granulat, gălbenuș de ouă, emulgatori: mono și digliceride ale acizilor grași vegetali
origine, Lapte integral, unt de cacao, sare, lapte praf degresat, arome naturale.
Poate contine alune, fistic si soia.
CONTINUT
Prajitura copta
PACKAGE
Formal Gift
UMPLUTURA
Vodka, Crema de capsuni
TEXTURA
Compact
EDITIE
Primavara