Duty Free Exclusive

Lorenz

STUDENTEN-FUTTER SPECIAL 200 G

Snacks

19,60 RON

4 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Pentru ca stafidele contin potasiu, alunele sunt o sursa bogata de antioxidanti, migdalele contribuie la digestia alimentelor iar delicioasele arahide sunt bogate in proteine sanatoase, mixul minune Lorenz Studenten Futter Special este un snack incontestabil atunci cand ai nevoie de un boost rapid de energie! Bonus: bucura-te si de bobitele de iaurt, care completeaza ideal amestecul de ingrediente sanatoase!

Atribute

Ambalaj

Self consumption

Aroma

Nuci, Arahide, Stafide, Crema de iaurt

Continut

Crocant, Arahide, Nuci, Crema de iaurt

Ingrediente

Stafide, sâmburi de arahide, de grâu crocante în crema de iaurt 15%, (grâu, zahăr, unt de cacao, lapte deshidratat, produse, sirop de glucoză, lactoză, miere, ulei vegetal, agent de îngroșare: gumă arabică, carbonat de calciu, acid: acid citric, emulgator : soia, lecitine, arome

Tara de origine

Germania

Tip ambalare

Cutie

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3-10 zile. Acum poti plati cu cardul si daca selectezi plata ramburs! La livrarea comenzii, poti opta pentru plata prin POS.