Tequila Ocho Extra Anejo
Tequila 700 ml

522 Lei PRB 580 Lei

Preț Bestvalue

522 Lei
104,40 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Extra Anejo Tequila Ocho Tequila 700 ml

Povestea Tequila Ocho a luat naștere în anul 2008, atunci când Carlos Camarena și Tomas Estes și-au propus să creeze o tequila de cea mai bună calitate care să înglobeze toate calitățile agavelor albastre, în cea mai pură formă, demonstrând influența conceptului de terroir în producția de tequila.


Bucură-te de o experiență captivantă, oferită de această tequila Extra Anejo produsă din 100% agave albastre, care te va surprinde cu aroma și caracterul ei distinct. Maturată timp de 3 ani în butoaie de stejar american care au găzduit anterior whiskey, Tequila Ocho Extra Anejo dezvăluie arome uimitoare de anason și fructe uscate ce acaparează papilele gustative și încântă simțurile cu arome de caramele și piper negru, echilibrate de vanilia delicată. Finisajul intens și prelung conclude perfect caruselul de arome reprezentativ pentru această băutură deosebită.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
700 ml
TARA DE ORIGINE
Mexic
GUST
Neted, Bogat
TARIE ALCOOLICA
40%
AROMA
Agave albastre.
SUGESTII DE SERVIRE
Sec
ARE CUTIE
Nu

EXTRAINSPIRAȚIE

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ