Validează Bilet
Validează
un bilet de avion

Validează acum un bilet de avion și bucură-te de accesul prioritar la shopping Duty Free online și profită de privilegiile rezervate calatorilor: prețuri Duty Free și livrare gratuită la comenzi de peste 100 lei și in easybox, indiferent de valoare.

30% OFF & MORE

MAJESTIC SALE

Inscrie-te si primesti cheia secreta!​

Usile Regatului BestValue se vor deschide curand. Ce se afla in spatele lor? Bijuteriile Coroanei: un stralucitor discount de 30%* la o multime de produse de rang inalt si o magnifica surpriza, dedicata exclusiv shopperilor cu gusturi rafinate.

READY TO WEAR THE CROWN?

1. Inscrie-te si primesti pe mail, inaintea tuturor, CUVANTUL CHEIE care va activa discountul de 30% la o gama larga de produse exquisite.

2. Pregateste-ti LISTA cu produsele adorate din categoriile Parfumuri, Machiaj si Ingrijirea pielii.

3. Pe 3 aprilie, adaugi CUVANTUL CHEIE la finalizarea cumparaturilor si… voilà! Cele mai elegante creatii din toate colturile lumii sunt ale tale.

MORE GLAMOUR?

Ramai cu ochii pe email! In scurt timp, iti vom dezvalui ce alt compliment regal se indreapta catre tine.

*Campania cu discount de 30% va fi valabila pe 03.04.2024, si se aplica in cos in baza unui cod de voucher dezvaluit la data de incepere a campaniei. Acesta este valabil pentru toate produsele din categoriile Parfumuri, Machiaj si Ingrijirea pielii, cu exceptia categoriei Parfumuri Niche. Discountul oferit prin voucher nu se cumuleaza cu alte vouchere si nici cu alte promotii active in site.

DUTY FREE PRICES Inspirați de frumusețea călătoriei, am creat locul care să se ridice la standardele tale cele mai înalte. Descoperă brandurile de renume și beneficiază online de prețurile Duty Free.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.