BEST SELLER

Hermes Terre D'Eau Givree

440 Lei

Preț Bestvalue

440 Lei
88 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Terre D'Eau Givree Hermes Apa de Parfum 50 ml

Hermes este o afacere de familie înființată în anul 1837, a cărei creativitate și spirit inovator creează piese elegante ce le definesc unicitatea.
Terre D’Hermes are în spate un concept simbolic, o metamorfoză a elementelor naturale, o călatorie între pământ și cer. Parfumul Terre d'Hermes Eau Givree îmbină note citrice revigorante și arome pătrunzătoare de fruct de ienupăr cu esențe puternice de piper de Timut. Notele lemnoase caracteristice contrastează cu senzația izbitoare a unei brize de gheață. Sticla este creată din două materiale reciclabile, este reîncărcabilă și sustenabilă. Niciodată Hermes nu va crea doar un parfum. Va crea o poveste.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
50 ml
GEN
Barbati
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE VARF
Arbore de lamaie
SEZONALITATE
Vara, Primavara
TIP PARFUM
Apa de parfum
MIROS
Fresh
NOTE DE BAZA
Piper Timut
NOTE DE MIJLOC
Boabe de ienupar
SENZATIE PARFUM
Eleganta
AN LANSARE
2021