Validează Bilet
Validează
un bilet de avion

Validează acum un bilet de avion și bucură-te de accesul prioritar la shopping Duty Free online și profită de privilegiile rezervate calatorilor: prețuri Duty Free și livrare gratuită la comenzi de peste 100 lei și in easybox, indiferent de valoare.

Travel Value - Performanțe Europene într-un Prezent și Viitor Românesc

S.C. MILLENIUM PRO DESIGN S.R.L., cu sediul în Otopeni, Str. Sulfinei, Nr. 3, derulează, începând cu data de 20.12.2013, proiectul “BEST VALUE – ACCES DIRECT LA CLIENȚII NOȘTRI” (cod SMIS 47100), co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul pentru Societatea Informațională, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”.

Obiectivul proiectului: Implementarea platformei integrate de comerț electronic vizează o competitivitate economică dezvoltată a S.C. MILLENIUM PRO DESIGN S.R.L. prin inovarea comercializării produselor.

Detalii suplimentare puteţi obţine la adresa de e-mail: [email protected].

S.C. MILLENIUM PRO DESIGN S.R.L., cu sediul în Otopeni, Str. Sulfinei, Nr. 3, derulează, începând cu data de 19.12.2013, proiectul “TRAVEL VALUE – PERFORMANȚE EUROPENE ÎNTR-UN PREZENT ȘI VIITOR ROMÂNESC” (cod SMIS 47313), co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul pentru Societatea Informațională, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”.

Obiectivul proiectului: implementarea soluției ERP integrate vizează o competitivitate economică dezvoltată a S.C. MILLENIUM PRO DESIGN S.R.L. prin eficientizarea activității societății.

Detalii suplimentare puteţi obţine la adresa de e-mail: [email protected].

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

DUTY FREE PRICES Inspirați de frumusețea călătoriei, am creat locul care să se ridice la standardele tale cele mai înalte. Descoperă brandurile de renume și beneficiază online de prețurile Duty Free.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.