SMART BUY

Lancôme IDOLE

657 Lei

Preț Bestvalue

657 Lei
131,40 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

IDOLE Lancôme Apa de Parfum 100 ml

"Idôle, noul parfum Lancome este doar pentru cele care au curajul să viseze la mai mult. Pentru o nouă generație de femei, luptătoare, cuceritoare. Puternice. Asumate. Care vorbesc liber. Este parfumul liderilor de mâine, care țintesc sus și deschid noi orizonturi. Este parfumul noilor idoli, care pregătesc terenul pentru ceilalti. Momentul tău este acum, fii propriul tău idol!

NOTE:
1.Trandafir
Cu note de inimă seducătoare, curate, puternice, idôle este un parfum ca o pânză de pictură, pregătită pentru a îți picta visele pe ea.
La baza acestui parfum stă cel mai nobil și iconic ingredient de parfum, trandafirul.

2. Floarea de Iasomiei
Floarea de iasomie are unul dintre cele mai delicate și impecabile arome din parfumerie . Uleiurile de absolut de iasomie însoțește inima de trandafir, dezvăluind acorduri ca de catifea: cremoase, curate, intense. Inima sa florală modelează aura Idôle, care luminează, strălucește și emană senzualitate.

3. Chypre alb
Prin abundența de petale proaspete și luminoase, asistăm la o sofisticare chypre.
Modernizată cu o combinație de muschi, notele chypre alb oferă parfumului Idôle persistența sa excepțională și o senzație nudă, curată.

Dependența de necombătut te va acapara fără drept de apel, permițând fiecărei femei să își dezvăluie propria aură, propria sa strălucire.

STICLA:
Eliberat de lumea veche, Idôle este un parfum care nu face compromisuri cu visele tale. O sticlă de parfum reîncărcabilă, cu o siluetă dinamică, ascuțită ca voința, menținută de o lamă aurie, simbol al voinței și determinării feminine.

Un ecran de cristal pur și luminos, întins ca visul, ca imaginația. Un parfum ca un tribut adus incredibilului, invitându-ne să descoperim dimensiuni nevăzute. Realizat în viitor, credem că Idôle este cea mai subțire sticlă de parfum din lume.

Un nou mod de a privi lumea, un design care se contopește în mod natural cu mâna, o suprafață care așteaptă să o cuprinzi în palmă. Întotdeauna reîncărcabil, pentru totdeauna al tău.

IASOMIE
Iasomia imaculată sporește naturalețea parfumului.
TRANDAFIR
Un trandafir al unei noi ere, recoltat în mod sustenabil.
ACORDURI CYPRE
O senzație plăcută de confort.

VIITORUL PARFUMERIEI
Descoperă noua perspectivă din lumea parfumeriei. Un totem pur și puternic, fațetat ca o piatră prețioasă."

GEN
Femei
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
MIROS
Chypre
NOTE DE VARF
Trandafir, Iasomie
SEZONALITATE
Iarna, Vara, Primavara, Toamna
TIP PARFUM
Apa de parfum
SENZATIE PARFUM
Feminitate