Lancôme La Vie Est Belle Iris Absolu

801 Lei

Preț Bestvalue

801 Lei
160,20 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

La Vie Est Belle Iris Absolu Lancôme Apa de Parfum 100 ml

FERICIRE ABSOLUTĂ ȘI VIBRANTĂ
Fericirea este mai mult decât o emoție, este un sentiment pur și vibrant. O forță puternică și universală, în continuă mișcare, care se raspândește în jurul tău și pe care o poți împărtăși cu cei din jurul tău.
Atât universală, cât și intimă, fericirea este întruchipată în fiecare femeie, în multiple moduri.
Cu La Vie est Belle Iris Absolu, Lancôme deschide un nou capitol al fericirii, unul puternic, absolut și vibrant. O invitație în a face viața mai frumoasă, în fiecare zi.


NOUA INTENSITATE A IRISULUI
Chintesența semnăturii olfactive iconice a La Vie e Belle, La Vie est Belle Iris Absolu aduce o odă irisului, unul dintre cele mai prețioase ingrediente din paletele parfumerilor.
De zece ori mai concentrată în iris, în comparație cu emblematicul Eau de Parfum, această creație oferă o interpretare olfactivă vibrantă și elegantă a La Vie est Belle. Noua apă de parfum combină o fațetă uimitoare de fructe proaspete – orchestrată în jurul unui acord Fig-Cassis – cu emblematicul Iris Pallida, aurul albastrul al parfumeriei și patchouli din Bali.


MOD DE APLICARE
Cea mai bună metodă de a aplica La Vie est Belle Iris Absolu Eau de Parfum constă în a pulveriza zonele puternic vascularizate precum gâtul, încheieturile mâinilor și spatele genunchilor pentru ca aroma să persiste o perioadă îndelungată.

GEN
Femei
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
MIROS
Floral
NOTE DE VARF
Para, Mure
NOTE DE BAZA
Paciuli esential
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Iris Francez Concrete, Floare de portocal, Iasomie Sambac Absoluta
TIP PARFUM
Apa de parfum
SENZATIE PARFUM
Feminitate