Swiss Arabian Edge

209 Lei

Preț Bestvalue

209 Lei
41,80 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Edge Swiss Arabian Apa de Parfum 100 ml

Swiss Arabian a fost fondat în anul 1974 de către Hussein Adam Ali, fiind prima casă de parfumuri din Emiratele Arabe Unite. Swiss Arabian își propune să creeze amestecuri perfecte de ingrediente naturale extrase atât din Est, cât și din Vest, reușind datorită experienței și expertizei lor să creeze un parfum pentru fiecare persoană care dorește să-și găsească amestecul unic ce o reprezintă.


Edge este un parfum inspirat de femeia modernă, încrezătoare în forțele proprii și învăluită într-un magnetism aparte. Parfumul se dezvăluie în fază incipientă cu o explozie florală de arome delicate de frezie și trandafiri, punând bazele unui buchet ce întruchipează feminitatea irezistibilă. Pentru a completa buchetul magnific de note florale, își fac apariția arome de bujor și iasomie năucitoare. Finisajul magnific este oferit de note senzuale de mosc alb îmbinate perfect cu lemnul de santal ce creează o aură invizibilă care atestă faptul că Edge este parfumul tău semnătură.

GEN
Femei
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
ZI/NOAPTE
Zi
MIROS
Verde, Floral
NOTE DE VARF
Trandafir, Note verzi, Frezie
NOTE DE BAZA
Mosc alb, Lemn de santal
SEZONALITATE
Vara, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Trandafir, Bujor, Iasomie
TIP PARFUM
Apa de parfum