Swiss Arabian Edge Intense

209 Lei

Preț Bestvalue

209 Lei
41,80 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Edge Intense Swiss Arabian Apa de Parfum 100 ml

Swiss Arabian a fost fondat în anul 1974 de către Hussein Adam Ali, fiind prima casă de parfumuri din Emiratele Arabe Unite. Swiss Arabian își propune să creeze amestecuri perfecte de ingrediente naturale extrase atât din Est, cât și din Vest, reușind datorită experienței și expertizei lor să creeze un parfum pentru fiecare persoană care dorește să-și găsească amestecul unic ce o reprezintă.


Inspirat de bărbatul modern, sofisticat, care trăiește după propriile reguli și iese din tipare, Edge Intense are un impact puternic încă de la prima aplicare, dezvăluind note intense de ghimbir picant. Păstrând nota intensă, își fac simțită prezența atât bergamota, cât și coacăzele negre, întruchipând puterea interioară. Inima năucitoare reprezentată de trandafir, iasomie și mușcată este completată perfect de finisajul senzual oferit de vanilie și mosc. Acest parfum carismatic va deveni, fără îndoială, parfumul tău semnătură.

GEN
Barbati
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
ZI/NOAPTE
Zi
MIROS
Citric, Fructat
NOTE DE VARF
Ananas, Ghimbir, Coacaze negre, Bergamota, Mere
NOTE DE BAZA
Vanilie, Lichen, Mosc, Ambra
SEZONALITATE
Vara, Primavara
NOTE DE MIJLOC
Trandafir, Iasomie, Muscata
TIP PARFUM
Apa de parfum