Swiss Arabian Nouf

209 Lei

Preț Bestvalue

209 Lei
41,80 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Nouf Swiss Arabian Apa de Parfum 50 ml

Swiss Arabian a fost fondat în anul 1974 de către Hussein Adam Ali, fiind prima casă de parfumuri din Emiratele Arabe Unite. Swiss Arabian își propune să creeze amestecuri perfecte de ingrediente naturale extrase atât din Est, cât și din Vest, reușind datorită experienței și expertizei lor să creeze un parfum pentru fiecare persoană care dorește să-și găsească amestecul unic ce o reprezintă.


Nouf este un parfum unisex care te va purta pe culmile pasiunii! Povestea parfumului are un început energic, cu note citrice de lămâie, grapefruit și bergamotă ce se contopesc cu note picante de ambră și piper, care își fac simțită prezența în inima parfumului. Aroma semnăturii tale inconfundabile este finalizată de lemnul de cedru și lemnul de trandafir, care își adaugă acordurile puternice oferind un final grandios poveștii Nouf.

GEN
Barbati
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
50 ml
ZI/NOAPTE
Noapte
MIROS
Lemnos, Ambra, Fructat
NOTE DE VARF
Lamaie, Grapefruit, Bergamota
NOTE DE BAZA
Palisandru, Lemn de cedru, Ambra
SEZONALITATE
Vara, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Piper, Ambra
TIP PARFUM
Apa de parfum