Versace DYLAN BLUE POUR FEMME

LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

DYLAN BLUE POUR FEMME Versace Apa de Parfum 50 ml

Creat cu măiestrie pentru a scoate în evidență sexualitatea feminină, Versace DYLAN BLUE POUR FEMME este o compoziție florală sortată concentrată într-o sticlă luxuriantă, în formă de amforă, ce evocă mitologia greacă. Notele de deschidere sunt o alchimie de impresii rafinate și sofisticate de măr verde, trifoi proaspăt tăiat, coacăze negre suculente și tonuri bogate de nu-mă-uita. Îmbrățișarea fructată pasională se transformă într-un buchet floral modern, cu trandafir si iasomie, scufundate într-o infuzie neașteptată de piersică. Baza este sălbatică și visătoare în același timp, cu esențe de lemn alb și mosc balsamic.

MIROS
Floral
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE VARF
Serbet, Coacaze negre
NOTE DE BAZA
Lemn alb, Styrax, Paciuli, Mosc
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
50 ml
SEZONALITATE
Iarna, Vara, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Trandafir, Piersica, Iasomie Sambac
TIP PARFUM
Apa de parfum
TARA DE ORIGINE
Italia
COLECTIE PARFUM
Designer
GEN
Femei
AN LANSARE
2017
SENZATIE PARFUM
Aventura