BEST SELLER

Carolina Herrera 212 VIP

372 Lei PRB 465 Lei

Preț Bestvalue

372 Lei
74,40 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 3-5 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

212 VIP Carolina Herrera Apa de Toaleta 100 ml

212 VIP Men este un parfum oriental lemnos pentru barbati lansat in 2011, care surprinde atmosfera incendiara a petrecerilor newyorkeze. Barbatul pentru care Carolina Herrera a lansat acest parfum vibrant este dorit de toate femeile, invidiat de toti barbatii. Șarmant, carismatic, elegant si sofisticat, aduna in jurul lui elitele prezente la orice petrecere. Parfumul debutează cu un acord luxuriant de caviar, mentă congelată,lămâie verde și, cum din niciun cocktail nocturn nu poate lipsi alcoolul, continuă cu note de vodka,ghimbir și mirodenii. Stilul și elegantă VIP-ului se relevă prin finish-ul rafinat de piele, ambră și note lemnoase.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
GEN
Barbati
MIROS
Lemnos, Ambra
ZI/NOAPTE
Noapte
NOTE DE VARF
Lamaie verde, Menta congelata, Caviar
NOTE DE BAZA
Boabe de tonka, Kingwood
SEZONALITATE
Iarna, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Vodka, Ghimbir
TIP PARFUM
Apa de toaleta
SENZATIE PARFUM
Senzualitate
AN LANSARE
COLECTIE PARFUM
Designer
ACORDURI PRINCIPALE
Aromatic