BEST SELLER

Jean Paul Gaultier Le Beau

450 Lei

Preț Bestvalue

450 Lei
90 EUR
În Stoc. Livrare în 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Le Beau Jean Paul Gaultier Apa de Toaleta 125 ml

Colecția ”LesMales” se îmbogățește cu o nouă lansare olfactivă : Le Beau de la Jean Paul Gaultier, o apă de toaletă cu note de bergamotă, nucă de cocos și boabe de tonka, perfectă pentru un bărbat modern și încrezător. Inspirat de povestea Grădinii Edenului, Jean Paul Gaultier își imaginează un rai olfactiv: Grădina Gaultier, pentru două creații controversate: Le Beau și La Belle. Aromele ispititoare, ce simbolizează tentația supremă, sunt încapsulate în flacoane decorate simbolic: o frunză de viță de vie pentru Le Beau și un colier de flori pentru La Belle.

GEN
Barbati
MIROS
Lemnos
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE VARF
Bergamota
NOTE DE BAZA
Boabe de tonka
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
125 ml
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Cocos
TIP PARFUM
Apa de toaleta
AN LANSARE
2019
SENZATIE PARFUM
Masculinitate