Versace Eros

550 Lei

Preț Bestvalue

550 Lei
110 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Eros Versace Apa de Toaleta 200 ml

Încă de la apariție, casa Versace s-a inspirat din mitologia si arhitectura Greciei Antice, iar Apa de Toaletă Eros Men nu face excepție. Așa cum Eros, zeul iubirii, este un simbol al masculinității, al senzualității și virilității, Apa de Toaletă Eros culege din natură elemente cu aceleași caracteristici. Precum un bărbat cu personalitate efervescentă, acesta se deschide cu note vibrante și proaspete, doar pentru a dezvălui un caracter senzual de esențe orientale, împletite cu note lemnoase. Energia și pasiunea sunt ceea ce caracterizează bărbatul Eros, văzut prin ochii casei Versace, iar acesta, precum zeul iubirii însuși, nu are adversar.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
200 ml
GEN
Barbati
ZI/NOAPTE
Zi
MIROS
Aromatic
NOTE DE VARF
Menta, Lamaie, Mar verde
NOTE DE BAZA
Cedru de Virginia, Vetiver, Lichen, Vanilie Madagascar, Cedru Atlas
SEZONALITATE
Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Boabe de tonka, Muscata, Ambroxan
TIP PARFUM
Apa de toaleta
SENZATIE PARFUM
Masculinitate
ACORDURI PRINCIPALE
Aromatic
AN LANSARE
2012