Borbone Cafea Boabe 100% Arabica
Cafea 1000 gr

135 Lei

Preț Bestvalue

135 Lei
27 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Cafea Boabe 100% Arabica Borbone Cafea 1000 gr

BORBONE CAFEA BOABE 100% ARABICA este cu adevărat ca o experiență excelentă de cafea italiană autentică. Cafeaua Borbone, cu aromele sale napolitane, oferă o oportunitate de a vă bucura de gusturi autentice și autentice din Italia. Faptul că este sub formă de boabe vă permite să o măcinați proaspăt, ceea ce poate accentua aromele și prospețimea. Cafeaua italiană este cunoscută pentru că oferă o paletă largă de nuanțe, de la cele dulci și fructate până la cele bogate. Pentru cei care sunt pasionați de cafea și doresc să exploreze gusturi noi și autentice, Borbone Cafea Boabe este o alegere potrivită. Descoperirea nuanțelor specifice ale cafelei napolitane vă oferă o călătorie culinară în lumea cafelei italiene.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
1000 gr
TIP CAFEA
Boabe