Mogi Quintessenza
Cafea 250 gr

54 Lei

Preț Bestvalue

54 Lei
10,80 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Quintessenza Mogi Cafea 250 gr

Monica și Gianluigi (MOGI) sunt doi frați care au preluat pasiunea părinților lor pentru cafea, care din anul 2007 s-au dedicat procesului de a produce cafea excepțională, benefică atât pentru sănătate, cât și pentru mediul înconjurător. Cafeaua și produsele MOGI sunt create pentru oameni curioși și dinamici, care aleg un stil de viață sustenabil, fără să sacrifice bunul gust și rafinamentul.


Începe-ți ziua cu o cafea deosebită și bucură-te de mirosul îmbietor și aroma delicioasă! Realizată dintr-o selecție de cafele fine provenite din culturi sustenabile din Brazilia, Costa Rica, Guatemala, Honduras și Tanzania, această cafea te va cuceri cu gustul său aromat care a fost intensificat și armonizat prin procesul de prăjire și datorită ambalajului metalic.

GLUTEN
Nu
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
250 gr
TIP CAFEA
Macinata