ChocoMe DARK CHOC SQUARES, FILLED WITH RASPBERRY

51 Lei

Preț Bestvalue

51 Lei
10,20 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

DARK CHOC SQUARES, FILLED WITH RASPBERRY ChocoMe Ciocolata 110 gr

Fondatorul ChocoMe este extrem de devotat standardelor înalte și produselor de calitate superioară, așa că și-a creat propria ciocolată pe aceste principii. Pornind de la idea că pentru a avea o ciocolată de calitate trebuie să înțelegi originea boabelor de cacao, acesta a vizitat multiple plantații și a făcut o cercetare amănunțită a procesului de creare a ciocolatei. A creat astfel ChocoMe, o ciocolată rafinată, de primă calitate, ce îți va oferi o experiență culinară inconfundabilă. Această cutie conține pătrățele de ciocolată fină umplute cu un delicios piure de zmeură.

GLUTEN
Nu
PACKAGE
Formal Gift
TEXTURA
Compact
SET CADOU
Nu
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
110 gr
AMBALAJ
cutie
FARA ZAHAR
Nu
TIP CIOCOLATA
Neagra
CONTINUT
Zmeura
ARE JUCARIE
Nu
ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
TARA DE ORIGINE
Ungaria