DUTY FREE EXCLUSIVE

M&M'S Crispy Block

26 Lei

Preț Bestvalue

26 Lei
5,20 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Crispy Block M&M'S Ciocolata 150 gr

M&Ms sunt printre cele mai iubite bomboane de ciocolată din lume. Acestea fac parte dintr-o afacere de familie și îți oferă cele mai năzdrăvane buline cu ciocolată, fie ele simple, cu alune, napolitană sau caramel. Bucurăte de nebunele și delicioasele buline de ciocolată cu interio crocant de napolitană, acum incorporate într-o tabletă de ciocolată irezistibilă!

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
150 gr
GLUTEN
Nu
CONTINUT
Orez, Bomboane
PACKAGE
Self Consumption
TEXTURA
Compact
SET CADOU
Nu
FARA ZAHAR
Nu
INGREDIENTE
Zahăr, unt de cacao, lapte praf degresat, masă de cacao, grăsime din lapte, lactoză, zer praf (din lapte), făină de orez, lapte praf cu smântână integrală, făină de grâu integrală, emulgator (lecitină de soia, E471), făină de grâu malțit, amidon, grăsime de palmier, grăsime de karité, sirop de glucoză, sare, ulei de rapiță, stabilizant (gumă arabică), culori *, dextrină, agent de glazurare (ceară de carnauba), extract natural de vanilie, ulei de sâmburi de palmier, aromatizant. (Poate conține: arahide, alune, migdale). Ciocolata cu lapte conține solide din lapte minimum 14% și solide din cacao minimum 25%.
TIP CIOCOLATA
lapte
ARE JUCARIE
Nu
ALCOOL
Nu
AMBALAJ
Ambalaj de plastic
INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G
Energie 2265 kJ / 542 kcal, Grăsimi 31 g din care saturează grăsimea 20 g, Carbohidrați 58 g din care Zahar 54 g, Fibre 2 g, Proteine ​​6,3 g, Sare 0,1 g.
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu