SMART BUY

Hennessy Vs
Coniac VS 1000 ml

252 Lei PRB 280 Lei
Se adauga taxa de 0,50 Lei din Sistemul Garantie-Returnare

Preț Bestvalue

252 Lei
50,40 EUR
Se adauga taxa de 0,50 Lei din Sistemul Garantie-Returnare
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
La preturile marcate cu simbolul verde se adauga taxa de 0.5 Lei/ambalaj a Sistemului de Garantie-Returnare.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Vs Hennessy Coniac VS 1000 ml

Hennessy a fost fondat în anul 1765 de către ofițerul irlandez Richard Hennessy. Acesta și-a dorit întotdeauna să descopere noi orizonturi și culturi, iar viziunea aceasta este prezentă chiar și în ziua de astăzi. Coniacul a dobândit o popularitate extraordinară după ce a intrat pe piața americană, extinzându-se apoi și pe alte piețe internaționale precum Rusia, India, Australia, China, Malaysia și Africa de Sud. Începând cu anul 1970 la gama Hennessy s-au adăugat trei sortimente exclusiviste: Hennessy Paradis, Richard Hennessy şi Paradis Imperial.


Hennessy VS impresionează cu note delicioase de pâine prăjită, migdale, zahăr brun completate armonios de arome subtile de struguri. Finish-ul neted și complex oferă o experiență unică și cu adevărat surprinzătoare.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
1000 ml
TARA DE ORIGINE
Franta
REGIUNE
Cognac
GUST
Complex, Aromatic
PRODUCATOR
Hennessy
AROMA
Pâine prăjită, migdale, zahăr brun, struguri

EXTRAINSPIRAȚIE

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ
La preturile marcate cu simbolul verde se adauga taxa de 0.5 Lei/ambalaj a Sistemului de Garantie-Returnare.