La Prairie Pure Gold Radiance Nocturnal Balm Refill

3.650 Lei

Preț Bestvalue

3.650 Lei
730 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Pure Gold Radiance Nocturnal Balm Refill La Prairie Creme si lotiuni 60 ml

La Prairie este un brand sinonim cu luxul. Acesta reprezintă precizie, inovație și excelență, toate caracteristici sinonime cu țara sa de origine, Elveția. La Prairie ridică îngrijirea pielii la rang de artă în încercarea de a descifra secretul frumuseții eterne, prin intermediul unor formule deosebite, ambalaje elegante și tehnologii avansate.


Balsamul de noapte Pure Gold Radiance este îmbogățit cu sistemul de difuzie Pure Gold și are un efect intens care amplifică procesul de regenerare al pielii pe timp de noapte. Acest produs este o experiență plăcută ce îți îmbrățișează tenul în fiecare noapte în timp ce îți revitalizează și hrănește pielea în profunzime. Fiecare dimineață te va surprinde cu efectele vizibile ale unui ten strălucitor și armonios. Acest produs este un refill.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica pe pielea curatata in prealabil. Aplica din centrul fetei catre exterior (frunte, obraji si barbie), continuand cu zona T. Tapoteaza cu degetele pe toata fata incepand de sus, urmat de piatra de masaj.
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
60 ml
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
FORMULA LOTIUNE
Balsam
BENEFICII LOTIUNE
Volum, Netezire, Revitalizare, Hranire, Fermitate
GEN
Femei
ZI/NOAPTE
Noapte